שבת שלום חברים שלי, תהנו לכם רונן שבתאי ואיתן וכל מי שיהיה איתכם , ד"ש לפבליטו .
S solenko New member 8/1/10 #1 שבת שלום חברים שלי, תהנו לכם רונן שבתאי ואיתן וכל מי שיהיה איתכם , ד"ש לפבליטו .
א איתן דואק New member 8/1/10 #3 sold out אין כרטיסים ! רציתי להוסיף עוד מספר חברים לשולחננו הצנוע ורצו להרביץ לי דרך הטלפון ... , אנחנו נהנה הבמה תעלה עשן , וכולם יצאו מחייכים ומאושרים , שבת שלום אנשים יפים .
sold out אין כרטיסים ! רציתי להוסיף עוד מספר חברים לשולחננו הצנוע ורצו להרביץ לי דרך הטלפון ... , אנחנו נהנה הבמה תעלה עשן , וכולם יצאו מחייכים ומאושרים , שבת שלום אנשים יפים .
א איתן דואק New member 9/1/10 #5 בוקר טוב , הברכה שלך התגשמה ../images/Emo6.gif נהננו מאד מהופעה פצצה ! עם מלא צחוקים וכייף לא נורמלי חבל"ז .
בוקר טוב , הברכה שלך התגשמה ../images/Emo6.gif נהננו מאד מהופעה פצצה ! עם מלא צחוקים וכייף לא נורמלי חבל"ז .
M myh350 New member 9/1/10 #6 מתארת לעצמי.... ראשית אי אפשר לא להנות מהופעה פצצה של פבלו.... ואם הייתה אם רונן אז בטוח היו צחוקים.....
מתארת לעצמי.... ראשית אי אפשר לא להנות מהופעה פצצה של פבלו.... ואם הייתה אם רונן אז בטוח היו צחוקים.....
א איתן דואק New member 9/1/10 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהיו גם היו ...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif