שבת שלום חברים

שבת שלום חברים ../images/Emo13.gif

מה התוכניות לשבת
מה התוכניות לשבוע הקרוב
למה אתם מצפים
משהו טוב שקרה השבוע
מה ביאס אתכם
ראיתם סרט טוב השבוע
תוכנית בטלויזיה
שמעתם שיר טוב
פגשתם מישהו שלא ראיתם שנים
איך פינקתם את עצמכם השבוע
ובשבוע הבא- איך תתפנקו
סופשבוע רגוע ומפנק שיהיה

אני ../images/Emo13.gif

מה התוכניות לשבת
לישון
מקווה לא להתעצל וללכת לים. ןעבןדה כמובן. מה התוכניות לשבוע הקרוב
עבודה עבודה עבודה... למה אתם מצפים
ל16 לחודש. אני טסה לאחי בנורווגיה. משהו טוב שקרה השבוע
אמממ.... קיבלתי בשורות מדהימות ממישהי שאני מאוד אוהבת. מחזיקה אצבעות שהכל יעבור בשלום. מה ביאס אתכם
וואלה לא זוכרת ראיתם סרט טוב השבוע? תוכנית בטלויזיה
הנשיא מאוהב
אני מתה על הסרט הזה. ומתחילות מחדש. שמעתם שיר טוב
להיות של היהודים. פגשתם מישהו שלא ראיתם שנים
לא ממש. אבל יצאתי לבלות היום עם מישהי שלמדה איתי בתיכון ושנים לא נפגשתי איתה. איך פינקתם את עצמכם השבוע
כל דקת שינה. וקניתי מכנס נחמד. ובשבוע הבא- איך תתפנקו
לישון! וקניות בסופר פארם איך שתכנס המשכורת. שתבוא אליכם הברכה
(איזה מושפעת אני... מאיזה שיר ששמעתי הרגע ברשת ג' חחחח)

אוזניהו

New member
שבת שלום =)

מה התוכניות לשבת? פוגש את בן דוד שלי עוד מעט מה התוכניות לשבוע הקרוב? לעבוד ונראה כבר מה עוד =) למה אתם מצפים? נסיעה לחו"ל עוד מעט משהו טוב שקרה השבוע? הייתי אמור לסוע להולנד =) מה ביאס אתכם? לא הצלחתי להשיג כרטיס טיסה להולנד =( וגם החולצה הלכה במכונת כביסה =( ראיתם סרט טוב השבוע תוכנית בטלויזיה? כוכב נולד שמעתם שיר טוב? בקרקס הזה של מירי מסיקה פגשתם מישהו שלא ראיתם שנים? נופ איך פינקתם את עצמכם השבוע? הכנתי המון מילקשייק ובשבוע הבא- איך תתפנקו? הממ... צריך לתכנן משהו :) שבוע טוב!

בקרקס הזה...

אחלה שיר.. חברה שלי ביצעה אותו בקונצרט סוף שנה שלה בפיתוח קול ושם בעצם שמעתי אותו לראשונה.. באמת שיר יפה.. אני אנסה להעלות לזה קישור. יומטוב שיהיה

pc girl

New member
מקווה שמילקשייק שוקולד ../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif

אוזניהו

New member
שוקולד זה משמין =)

הכנתי מילקשייק תמרים, מנגו ואגס עם פרילי טבע =)

pc girl

New member
:)

מה התוכניות לשבת? ללמוד לפסיכומטרי... מה התוכניות לשבוע הקרוב? מבחן אמצע של הפסיכומטרי, 4 חודשים עם החבר ויומולדת יום שבת!
למה אתם מצפים? ליומולדת ^^ משהו טוב שקרה השבוע? יום האהבה ^^, קיבלתי זימון לפרוייקט גאמא של המודיעין ^^ מה ביאס אתכם? שלושה מפגשים של הפסיכומטרי
ראיתם סרט טוב השבוע תוכנית בטלויזיה? הסימפסונים - ח ו ב ה! שמעתם שיר טוב? כל האלבום של לולה... פשוט גדולים פגשתם מישהו שלא ראיתם שנים? הממממ ראיתי את אחותי הגדולה אחרי חודשיים וחצי בערך שלא ראיתי אותה... איך פינקתם את עצמכם השבוע? ישנתי כמו בול עץ 15 שעות כל יום ^^ ובשבוע הבא- איך תתפנקו? כנ"ל
שבוע טוב :)

שבוע טוב לכולם ../images/Emo140.gif

הי לכולכם. מה התוכניות לשבת-אז עכשיו כשהשבת נגמרה אני יכולה לספר לכם שבמקור בכלל לא היו לי תוכניות, חוץ מלנוח, ובדיעבד זאת היתה שבת די עמוסה - התעוררתי יחסית מוקדם (בסביבות תשע) ולקראת הצהריים נסעתי עם חבר שלי לנגב חומוס בעכו (טעים) ולהחנק מריח הדגים בשוק (איכססססס..........) אח"כ חזרנו וחבר שלי נסע לעבודה ואני נסעתי עם הורי ואשתו של אחי לארוחת צהריים אצל קרובי משפחה אחרי זה נסעתי לשבת קצת אצל אישתו של אחי.....ולא מזמן חזרתי הביתה.... מה התוכניות לשבוע הקרוב-לנוח. סופסוף נגמר הסמסטר ויש לי יותר חודש עד לתחילת המבחנים (טכניון מטופש!!!!) למה אתם מצפים- לטוב ביותר.....(בטח שלא לאינקוויזיציה הספרדית....(-; ) משהו טוב שקרה השבוע - נגמר הסמסטר.... מה ביאס אתכם- שהורידו לחברה שלי ולי סתם 3 נקודות על עבודה בלימודים (יחי הקטנוניות - קבלנו רק (!) 97) והחום באס אותי ברמות מטורפות וגם המערכת לסמסטר הבא שלא מסתדרת מבאסת אותי..... ראיתם סרט טוב השבוע תוכנית בטלויזיה- ורוניקה מארס אחלה למרות שהעונה השלישית קצת שונה מהקודמות (בלי ספוילרים !!!!!!!!!!!!!) שמעתם שיר טוב- או אה......מלא שירים של טורי איימוס - אני לא יכולה אפילו להתחיל לדבר על זה כי אני לא אפסיק. בנוסף - יצא לי לראות את הביצוע של ריטה עם עברי לידר ל"עטוף ברחמים" באיזה מסעדה בה חגגנו לאחי יומולדת - ריטה פשוט מדהימה שם !!!!!! פגשתם מישהו שלא ראיתם שנים-קרובי המשפחה שהייתי אצלהם היום. את חלקם לא פגשתי כמעט שנה נראה לי. איך פינקתם את עצמכם השבוע-הישיבה השבועית שלי עם חבר שלי בבית קפה בשישי בבוקר זה אחלה של פינוק....(-: ובשבוע הבא- איך תתפנקו-מנוחה, קניות של בגדים ופגישות עם חברים (-: שיהיה לכם אחלה של שבוע, בתקווה שיהיה נעים יותר. שלכם, ליבי.

למעלה