שבת שלום חברים

1מאיוש

New member
שבת שלום בטוח לכולם!!../images/Emo9.gif../images/Emo73.gif../images/Emo47.gif

ועד כמה שקשה להגיד- רגוע!

כוכבה 27

New member
מה קורה חברים יקרים

אתם לא יודעים איך אני מפחדת,אני גרה בעכו,שזה 5 דקות מנהריה,ומהבית שלי אני שומעת את הרעידות של הקטיושות,אי אפשר להירדם בלילה מרוב פחד. נקווה שיהיה בסדר בס"ד,ושיהיה לכולם שבת שלום,כוכבה.

חן 16H

New member
שבת שלום!!!

שבת שלום לכל הפורום אתם מדהימים ולכל אלו שגרים באיזורי הלחימה תהיו חזקים כולם איתכם אוהבים אתכם!!!

שבת שלום חברים ../images/Emo24.gif

שבת שקטה שתהיה לכולנו (עד כמה שאפשר), תהיו אופטימיים כמה שיותר, במיוחד לאלו שגרים בצפון, בפחד היסטרי מתמשך. שבת שקטה גם לאלו שנמצאים שם בשטח האויב, מפוחדים עד מוות, שבשבילם אנחנו לא מוותרים, כי יש למדינה שלנו מוסר גבוה, ללכת עד הסוף עם החיילים שלה, ולא להפקיר אותם אצל הרוצחים האלה. הלוואי שגם להם יהיה שקט ושזה יהיה הלילה האחרון שם. שיחזרו בשלום, שלמים ובריאים. ושלא תיגמר להם התקווה. וקצת לשנות אווירה - כמו שאוריאן כתבה השבוע, יש לה רעיון לעשות מפגש פורום, ואני מאמין שלקראת סוף החופש, ייצא לפועל גם מפגש עם יוסי! אז תתכוננו...זו סיבה מספיק טובה לשמוח.תודו.. יש כאן את הפורום בין היתר, ונוכל להתעדכן כמה שאפשר, מהחוויות שלכם. מחזקים אתכם ואוהבים! אריאל.

sarit lang

New member
שתיהיה לנו שבת שקטה ורגועה...

לכל האלה שבצפון...אנחנו איתכם!!! תיהו חזקים!

ניר86

New member
חברים תהיו חזקים..!!!

כל חברנו בצפון עדי וכוכבה ובכלל כולם תהיו חזקים ושמרו על עצמכם. שתיהיה לנו שבת שקטה ונעימה ! הנה שיר שחשבתי שנכון לכתוב אותו תקראו את המילים ... אתה למעלה האחד נתת לנו נחמה וקולה כה מיוחד בתוך הנשמה. בלעדיך התיקווה, ללא בית וסיבה לחייך בגאווה לכל מי שקיווה. בשמיים, לי תמיד באור זהב, יש כוכב שמאותת כי, אלוהים שומר עכשיו. בשמיים, לי תמיד באור זהב יש כוכב שמאותת אלי עכשיו. אם זה רע, אתה הסלע אם זה טוב, אתה הדבש תן לי להודות אלוה בכל פעם מחדש באהבה... בחרת בנו מכולם טיפחת בנו כוונה, לשנות את העולם מתוך האמונה. אתה האל הכול יכול עשית לנו הנחה כשטעינו בגדול בים השיכחה. בשמיים, לי תמיד באור זהב יש כוכב שמאותת כי, אלוהים שומר עכשיו. בשמיים, לי תמיד באור זהב יש כוכב שמאותת אלי עכשיו. אם זה רע, אתה הסלע...

למעלה