שבת שלום חברים

שבת שלום חברים

לא כתבתי כאן כמה שנים מנסה "להתעלם" מהמחלה שלי המחלה אצלי כבר עשר שנים ומתבטאת בעור ובפרקים מטופלת במעקב באיכילוב אצל רופאה מעולה !!! ואמורה לקחת פלקווניל 1 ביום כדי למנוע התפרצות אגב, אמא שלי חולה גם כן ואצלה היו כמה התפרצויות של המחלה משום מה, אני מתעלמת מהמחלה ולא מתייחסת, לא לוקחת כדורים, לא הולכת למעקב כאילו אם המחלה "רדומה" לא יקרה לי כלום (ואל תשפטו את הדברים שאני אומרת, אני מודעת להתעלמות ומאיפה היא נובעת) לאחרונה, חברה טובה נתנה לי ב"ראש" והתחלתי להתייחס יותר, לשים לב בשבועיים האחרונים אני שמה לב שכשאני לא מתעלמת יש תופעות הפרקים כואבים כל פעם בנקודה אחרת, היום אפילו התעוררתי מכאב במפרקים אני לא יודעת למה, או שאני חושבת שבגלל שזה לא מתרפץ אז לא יקרה לי כלום או שאני פוחדת להתמודד עם המחלה אבל השבוע האחרון היה נקודת מפנה להבין שאני אכן חולה וצריכה לטפל בעצמי ולשמור על הגוף קבעתי השבוע תור לרופא לעשות בדיקות ולגשת לרופאה שלי (אחרי שנתיים וחצי) אני גרועה !!!

ל3

New member
הי באדי

באמת הרבהההההההההההההההההה זמן לא היית פה אז טוב שחזרת התגעגנו
ועוד יותר טוב שחזרת כי החלטת להתחיל לטפל בעצמך
. קודם כל חשוב לי להגיד לך את לא גרועה בכלל!!!!!!!!!!!! אני חושבת שרבים מאיתנו היו פעם בשלב של ההכחשה- הרצון לא לדעת לא לשמוע ויתכן מאוד שאת פשוט "נתקעת" בשלב הזה. זה בסדר, זה לגיטימי ואולי עכשו את יותר פנוייה רגשית להתמודד עם המחלה להבין אותה ואפילו לקבל אותה ואת זה שזה מה שיש לך ועם זה צריך לנצח! אני שמחה שקבעת תור ואולי מפה תהיה נקודת המפנה שלך להיות יתר קשובה לגוף שלך ולטפל בעצמך! אגב, גם אני מטופלת באיכילוב ובאמת יש שם צוות טוב והרופאה שלי אכן מדהימה בהצלחה בבדיקות
ומקווה לראות אותך כאן כתושבת קבע

A Wolf Life F

New member
שבת שלום

את לא גרועה! את בדיוק כמו כולם! לכולם יש את הרגעים האלו של הכחשה מוחלטת ואפילו מזלזלים בזה... אבל זה בסדר.. העיקר שהתעוררת מוקדם יותר, מלפני שהיה מאוחר מדי. והכי חשוב... ברוכה הבאה - חזרה, ובהצלחה בבדיקות

למעלה