טוב, בטח אחמם לי תיכף בורקס קפוא*
(*למה מי שלא בישל בערב שבת, יאכל כל השבת מהפריזר...) אתמול בערב החזרתי את המנקה שלי הביתה, והוא הזמין אותי - ואת חברי שהיה איתי - לאכול אצלו בורשט אמיתי בנוסח מולדובה. וואו. כל הדרך חזרה ניסינו שנינו לנחש מה עוד הוא שם בבורשט שנתן לו כאלה כנפיים. יש לי הרגשה שבביקור הבא שלו, בעוד שבועיים, אני אגיד לו חביבי, ספונג'ה אני יודע לעשות לבד, אבל הנה כל החומרים שאמרת, ואתה לא יוצא מהמטבח עד שלא תכין סיר גדול מהאדום האדום הבלתי נשכח ההוא...