שבת שלום יפה ומקסימה לכולם

פנינוש./

New member
שבת שלום יפה ומקסימה לכולם ../images/Emo24.gif

רציתי להגיד שמאוד נהניתי מן המפגש שהיה בבית החולים עם חנה שהיא מקצןענית וחביבה באותה מידה . המפגש הייה מרתק מועיל מחכים ועינייני .איין ספק שהמפגשים האילו תורמים לכולם כל אחד במקומו הוא . בכל אופן לי זה מאוד עוזר להפנים את מה שאני רוצה או נוטה לשכוח . אך דבר אחד מאוד צרם לי שציינו שזו קבוצה סגורה ובלתי אפשרי שאחרים יבואו והפלא ופלא במפגש האחרון היו לפחות 10 איש חדשים . ואני נפגעתי בשם המקופחים כי לדעתי איין מקום לעשות איפה ואיפה הקבוצה כזאת . אתה כן יכול לבוא ואתה לא תבוא . שתהייה לנו שבת של כייף אהבה הנאה שמחת חיים אוהבת אתכם למרות הכל כי אתם מאוד נעימים לי פנינוש

lir42

New member
מצטרפת למילותיך!!!!!!

שבת נעימה לכולנו אוהבת ומחבקת לירי

נלי.

New member
אביחיל היקרה בוקר טוב

אז קראתי את הודעתך ואכן מגיע לך לא 12 נקודות אלא 34 נקודות. יקרתי הפנימי את דברי בבקשה. כאשר הקבוצה היתה פתוחה לאנשים ותיקים וחדשים כאחד זילזלו והתעלמו מהידיעה על כך. מאוד מעניין שכאשר הקבוצה נסגרה פתאום כככככולם רוצים להגיע. אז הביני משהו לכל קבוצה יש את ההגבלות שלה לכל פעולה יש את התוצאות שלה. שיקולך היה לא להגיע עד היום למפגשים מצטערת זה היה השיקול שלך ולא שלי אני הזמנתי. עכשיו אני אוסיף והסביר לך הקבוצה ביסודה כמה מתוך הפורום שלנו של וואלה זה שאני הייתי "טובה" ככה נגדיר את זה? ובאתי ופתחתי את הקבוצה גם בפני הקהילה בתפוז זה לא אומר שאני צריכה לקבל מכם כל הזמן יריקות בפרצוף. לגבי אלא שהגיעו למפגש אכן היו חדשים ועוד יהיו חדשים שהגיעו לפורום לאחר תחילת הקבוצה ולאחר שהקבוצה נסגרה ולאחר שפנו אלי אישית ואני עשיתי את השיקול שלי. ועכשיו כדבר אחרון ובאמת אחרון ולכולם: מי שלא מוצא חן בעיניו מוזמן לגשת לכל בית חולים שמוכן להקים לתמוך ולממן אותו ולהקים קבוצת תמיכה. בהצלחה למיקימים. בהצלחה לממשיכים איתנו. ובהצלחה לכל האחרים. לילך נ.ב. אביחיל לך אישית הייתי מצפה שאם יש לך משהו כזה לומר תפני אלי בצורה אישית ואז אני אסביר לך ולא תכננתי שאת שבת בבוקר אני אתחיל בצורה כזו.

lir42

New member
נלי יקרה

אף אחד לא יורק לך בפנים פשוט זה נראה מוזר שאנשים שרצו להצטרף לא יכלו ואנשים אחרים יכולו למה איפה ואיפה? זה כל השאלה שיהיה לך המשך יום טוב שלך לירי

נלי.

New member
לירי

תקראי את כל ההודעה יש שם תשובה לשאלות שלך. שיהיה לך שבת שלום. לילך

lir42

New member
לילך יקרה

אני לא הולכת להלחם מלחמות לא שלי חבל לי על האנשים שלא הגיעו ועל כך שהקבוצה נסגרה רק אלה שלא בתוך הקבוצה מפסידים וזה חבל שאין להם אפשרות להכנס לקבוצה למרות הכל שיהיה לך שבת נהדרת שלך לירי

sure16

New member
שבת נהדרת לכולם../images/Emo143.gif

חבל שהשבת תתקלקל לנו בגלל שנאת חינם.אם הייתי גרה במרכז הייתי נגשת לחנה ומבקשת להקים עוד קבוצה ומתחילה להריץ אותה.או אם סגור באיכילוב אז במרכז גדול אחר שמבצע ניתוחים כנ"ל ויש לו את ה"חנה" שלו... אשמח מאד לתת יד (וכל חלק שתחפצו..) מי שמכיר את "בטי המכוערת" אז יש את "מטה המכוערות"..אז בואו נקים מטה מכוערות משלנו..לדעתי זה לא כל כך פייר לבוא בביקורת למישהו שיוזם דברים ומריץ אותם ומארגן.החוכמה היא לא לקטר אלא ליזום ולשנות בדרך של עשייה. שרה

פנינוש יקרה../images/Emo24.gif

את יודעת באמת מהי תמצית ההצלחה בחיים (לא רק בענין הירידה במשקל). הגישה. המילים שלך בסוף ההודעה: על האהבה, ההנאה, ושמחת החיים. היכולת הזו להתעלות מעל עצמנו, לא להכנע לרגעים השליליים והקטנים - הם הכנפיים שלנו להתגבר על הכול. שהחיוך שלך לא ייגמר ולא יירד ממך לעולם, כי הרבה בזכותו את ממשיכה ולא נכנעת!!!!!! שולחת לך חיבוק גדולללל על מי שאת. דליה.

למעלה