שבת שלום יקיריי
א אנוכי ואני New member 24/8/07 #2 בדיוק באתי לפתוח כזה שרשור! שבת שלום!! שיהיה סופשבוע רגוע. ותהנו, כי נשאר בדיוק עוד סופשבוע אחד כזה עד החזרה לביה"ס
בדיוק באתי לפתוח כזה שרשור! שבת שלום!! שיהיה סופשבוע רגוע. ותהנו, כי נשאר בדיוק עוד סופשבוע אחד כזה עד החזרה לביה"ס
ח חיוך של נצחון New member 25/8/07 #5 למה לא? כרעתי ברך ושמתי המון פרחים בחדר מה לעשות שזה אינטרנט ולא רואים?
א אנוכי ואני New member 26/8/07 #8 שלך? רכוש?../images/Emo6.gif סליחהסליחה, אני דורשת טבעת!!!! (למה כולם מוכנים להתחתן עד שזה מגיע לקטע של הטבעת?!?! )
שלך? רכוש?../images/Emo6.gif סליחהסליחה, אני דורשת טבעת!!!! (למה כולם מוכנים להתחתן עד שזה מגיע לקטע של הטבעת?!?! )
ח חיוך של נצחון New member 26/8/07 #11 לא רכוש חלילה רק הלב שלך נקשר אליי וגם טבעת הייתה חבל שלא רואים דרך האינטרנט
א אנוכי ואני New member 26/8/07 #12 ../images/Emo6.gif יצאנו בזול עם כל האינטרנט הזה, שמלה, אולם, רב, טבעות..P: אני צריכה ללכת עם כיסוי ראש מעכשיו לבית כנסת?P:
../images/Emo6.gif יצאנו בזול עם כל האינטרנט הזה, שמלה, אולם, רב, טבעות..P: אני צריכה ללכת עם כיסוי ראש מעכשיו לבית כנסת?P:
ד דודידואית New member 26/8/07 #13 תיזהרו עם זה,היו מקרים שאנשים בטעות נישאו ככה ואז הם היו צריכים ללכת לרבנות להתגרש...