שבת שלום יקירים

קניתי שנורקל

שאמרו שביתה כללית במשק מיד רצתי החוצה ומשכתי את פחי האשפה כמה מטרים הצידה ממול פתח חנותי וימינה שהיות ומתקשר אנוכי ראיתי את התמונה הכללית והררי אשפה מתגוללים ומכסים את מפתן דלתי ואין בא ואין יוצא, ולא אהבתי את התמונה הלזו...על כן פעלתי ושיניתי מציאות זו שנגלתה לי למציאות אחרת עכשיו שהודיעו על סיום שביתה עוד נותר לי שביל צר עבור באים ושבים אך משום מה היא הולכת וגדלה בצורה מדהימה...הערימה עכשיו אנשים כבר מתלהבים לזרוק זבל וזורקים אותה במרץ כזה שעל פניו נראה כמו הר קטן או גבע הצומח בחזיתי מה שכן אלך אולי לקנות לי את ומכוש על מנת לחפור מקום לבריכה או אגם לרגלי הר זה שנוצר ומתהווה לנגד עיני היפות, במחשבה שניה אולי אחצוב לי איזה פיורד ואציב עליו קרחון למען ימים קרירים בחום העז הזה של תל אביב האהובה...שיש לומר שאני כבר משתוקק לזמן הזה שבו אוכל לצאת ממקומי בשחיה של שניות בודדות אל קרחונים רחוקים ושלגי עד...ואני רואה את זה קורה רבותי סבבה

אל אל אל יחזקאל

הוא אז חלם שהוא טס על גלגל בין הרים בוערים כמו חשמל לילה אחד כשעיניו עצומות בא אל בקעה מלאה עצמות עצם אל עצם חיבר ועשה... אלף חתיכות אז הלכו אחריו אנו בעד הנביא יחזקאל נלך אחריו עם תרמיל ומקל אל כל מקום שאותנו יביא הנביא יחזקאל הוא בומבה של נביא החלונות הגבוהים

חשבתי שקנית שנורקל

בשביל לשחק עם הדגים. להביא קרחונים זה לא רעיון טוב שממילא הם נמסים בכל רחבי היקום והים כבר מתדפק על דלתך ועוד מעט תוכל לצאת עם הדגים לגינה. שבת שלום יעקב

סבבה

עוד לא הספקתי לסיים הודעה זו בדבר ערימת הזבל ונעלמה הגיבעה עתה כל מה שנותר הוא למכור את כלי העבודה שקניתים עבור יצירת הפיורד הפרטי שלי שאין לו סיכוי כרגע להתהוות ואני לא מוצא טעם גדול בשמירתם עד לשביתה הבאה, שאמנם אינה רחוקה ותשוב במהרה מנסיון העבר. בדבר הקרחון הדברים פשוטים יותר ואפסיד רק דמי קדימה שהפקדתים בעת הזמנתו מהיצרן כלים חדשים למכירה במחיר מציאה

שבת שלום יקירים

כהרגלה היא מגיעה ואני בעדה שניחוחה ממשיך ומעוררני וכמיהתי אליה קבועה שהיא נותנת זמן לזיכוך הנשמה תפילה אל יה עולה מתוך הימים הכי קשים ממשיכה בשלה ועולה בימים רכים תודה שבת מנוחה

maysabel

New member
שבת של יופי

היופי הוא פשוט מושלם.. כפי שעיניים מתבוננות בו מתוך שלמות פנימית וקיום של מתוך שלווה תמימה יקרא זה "אידיוט" בידי אחרים, אפילו יחוש כך מדי פעם..אפילו יחוש מנוצל לעתים-אלו תחושות חולפות, ואחרים תופסים מקומם המכובד משלהם, וכי הוא זה בעל הלב התם והמאמין בתום ובאהבה והולך בדרך זאת רק הוא יכול לשקף מפנימיותו יופי שכזה.. ורק הוא אשר הולך בדרך עם חיוך בלב חיבוק תם ומאד אוהב לכם שבת של יופי מהלב.. ..ממני

למעלה