שבת שלום יקירים

שבת שלום יקירים

הנה נכנסה שבת מלכה ומנוחה בלב בעקבותה, שלום וברכה רגיעה והנאה. ברוכה מלכה וברוכים נתיניה

maysabel

New member
אופו ההודעה לנשים ה"שליליות"

שהייתה כאן ? עד שסוף כל סוף מישהו בן 35 בכלל (ולא 35 בכל רגל-כהרגלנו כאן..)..מציע למלא את הנשים שמכאן ב"אנרגיות חיוביות" בדיוק במקום הנכון,מהמקום הנכון..במאוזן(או באיזון?מה היה כתוב בדיוק?) לפתוח את ה"דרך - אחרת" אז מה אתה מיד כשחוזר ישר מקנא ובום טראח מוריד את המוצר -המטען החיובי הזה -ממדפי הפורום? גרררררררררררררררררר אופו ההודעה?אופו???????? למה?ללללמה?כובע? אז ככה!! פויה קנאיי -בלהההההההההההה-אני חייבת לומר שבשלב של התפתחות רוחנית בו אתה נמצא אתה היית צריך להתגבר כבר על הקנאה-כך כתוב בספרים הרוחניים וכך אומרים "יודעי דבר" בסדנאות השנטיות..אתה לא אומר את זה כל יום כמנטרה?"אני לא קנאי..אני אדם חופשי..אני-אתה..ברוך שעשיני גבר-גבר..אבל כולנו אחחחחדדדד"? תיכנס לנעליים של מנהל נכבד של פורום מתעלה רוחנית,ריחנית ורחמנית(להבדיל מחרמנית).. תראה לנו את הצד האחראי שלך וכיצד אתה עושה קסמים עם שרביט הניהול שניתן לך מהעליונים(להבדיל מהתחתונים-לא השרביט שמהתחתונים אלא מתכוונת לרבדים תחתונים-עליונים כמובן)-שלא תחשבו כאן שאני מקשקשת שטויות-אני פשוט יורה כשטף כל מה שמוכנס למוח של כולנו בעידן החדש והמחודש עם אנרגיות חיוביות ושליליות וסה"כ יש להגיע לאיזון והנה בא עלם חמודות והציע עזרה ואופסססססססססס ישר כמו בלעה אותו האדמה- למה? טוב טוב הלכתי לשלוותא-מקווה לא למצוא חלק מהפורום הזה שם מולי-אחרת זה כבר יהיה מפגש פורום, ואז יתחילו -היה מפגש ולא הוזמנתי?שוב הקנאה המכרסמת.. תתעלו חברים תתעלו ואתה מנהל מיד להביא לי את הפרטים של הבחור שנקרא בשם משונה והוא כולו חיובי שכזה- ולא..הוא לא התכוון לפרסם כאן את עצמו אלא הוא בא להעניק לנו עזרה מה"יש" שלו..הישר ל"אין" שהוא הניח שיש לנו.. נווו ....... האם קראת את ההודעה שלי עד לכאן? אם כן תקבל פרס לקראת השנה החדשה-רק תבקש ולו יהי-(יש לי קשרים למעלה-למעלה מתכוונת לא אל על שמיימה אלא בקומה העליונה בשלוותא..יכולה לסדר לך מנה אחרונה בארוחת הערב עם החברים שלי שם :)) אולי תפסיק אותי כבר? ואני בכלל חשבתי שזאת דרך "אחרת" נהדרת להתחיל את השנה :(( אפילו אני לא מאמינה על עצמי כשקראתי מה שכתבתי עד כאן ושבכלל שולחת את ההודעה ולא מוחקת חחחחחחחחחחחחחח שיהיה-מה שנכתב נחרט-לא התחרט..דייייייייייייייייייייי זהו..הפסקתי.. נב-שמת לב שסיריוס נעלם לו? מישהו שם לב לכך? אופו הוא?אופו??????? שבוע קסום ומוקסם לכולם :)) הלכתי או לא הלכתי-זאת השאלה.. :))

maysabel

New member
פנס!

או בעצים הרבה פרסים.. (אם מעדיפה ברזילאים תגידי לי בבקשה ואחליף מיד) ואם קראת הכל אנא להוסיף:מסכימה,לא מסכימה,אולי מחכימה.. חחחח אופו את ?אופו?? מתי את באה לארוחה בשלוותא עם מנה אחרונה חינם?

אורלי_ל

New member
חינם? אז למה לא אמרת תיכף?

הנה אני רצה
חיבוק

maysabel

New member
חחחח

אחכה לך עם הפרסים-לא מבטיחה שאשאיר לך משהו עד שתגיעי :))

אורלי_ל

New member
תגידי,

יצא לך פעם לראות רוטוויילר בפעולה? אל תגידי לי "לא מבטיחה שאשאיר לך משהו עד שתגיעי". לא מומלץ ע"י טובי המומחים (וגם סתם אנשים שניסו אותי וחטפו ביס)

maysabel

New member
אורלי

מה זה החסימה הזאת עכשיו? כל האנרגיות השליליות הללו שאת שולחת לי?טפו טפו טפו טפו Pé de pato mangalou tres vezes!!!! פויה!!!! את לא מבינה מה זה לחכות עם פרסים הרבה זמן?ועוד עם פרסים שבשלוותא?? שימי לך רסן בפה ורוצי-מהר!!!!!!!!! בואי :))

maysabel

New member
עוש משו קטנטן

בסוכות אני חופשיה כמו ציפור דרוררר חושבת להצפין..............הנה זרקתי כפפה- תתכופפי? חחחחחח

למעלה