שבת שלום יקירים

שבת שלום יקירים

הנה עבר עוד שבוע והזמן טס אין זאת אלא שהימים מתקצרים ונמוגים בנבכי ערפל ערפילי העתיד מתבהרים עם חלוף זמן נקודת התפר היא העכשיו עולמות של צבעים מצטרפים לכדי קשת בענן צבעי על חוברים לתת בזרימה הרמונית משם לשם גשר מהיכן ולאן

שימו ../images/Emo23.gif

שימו
: השבתת האתר תפוז אנשים מודיע ו 09:36 | 21/12/07 בלילה שבין שבת לראשון, בין שלוש וחצי לאחר חצות (03:30) לשבע וחצי בבוקר (07:30) האתר יושבת בשנית בשל השלמת החלפת שרתים במטרה לשדרג את המערכת. עמכם הסליחה

../images/Emo32.gif - חזרתי כרגע עם אבי...

מאצל אורן זריף המטפל בו (בעצמי אני לא מאמין שאבי מחכה בקוצר רוח לכל יום שישי שני על מנת ללכת לקבל טיפול). כאשר סיים, שאלתי את אורן זריף האם הוא מעביר סמינרים. הביט בי בחייך, חיבק אותי זה פעם שניה ואמר לי שהוא אוהב אותי אבל לא יודע מדוע. "עניתי שגם אלה שלא אוהבים אותי אוהבים אותי ואינם יודעים מדוע."
ואז הסביר לי כך: פעם, כאשר התחלתי לטפל וראיתי את ההצלחות, הבנתי שאני יכול להגדיל את הכנסתי אם אתחיל גם להעביר קורסים. אחרי הקורס השני הבנתי שלא רק שאני לא מגדיל את הכנסתי אלא שהכנסתי הקיימית נפגעת. שאלתיו מדוע? ענה לי האיש כך: היו אצלי בשני קורסים כשלושים איש. כאשר סיימו, כל אחד פתח מרפאה ובאותיות קידוש לבנה כתב - מטפל בשיטת אורן זריף. אותם אנשים אשר גבו את מיטב כספם של מטופלים אך לא הצליחו לספק את הסחורה פגעו לא רק בעצמם אלא בעיקר פגעו בי. הפסקתי מהר להעביר קורסים, ואפילו פרסמתי בעיתונות שאין אני אחראי לכל אלה אשר מפרסמים שהם למדו אצל אורן זריף ומטפלים בשיטה שלי. אז אם שאלת מדוע הפסקתי להעביר קורסים אומר; לא רק בגלל שאנשים חדלו מלהגיע לא רק לתלמידים אלא גם אלי, אלא שהבנתי את העיקר! הברכה והיכולת שקבלתי היא שלי ולשימושי, מכאן שאיני יכול ללמד אחרים כיצד להשתמש במשהו שלא הם קיבלו. שבת שלום ידידיי

ובכן הוא צודק

ולא צודק גם יחד לגביו ולגבי תפיסת עולמו הייתכן מצב שהוא אינו צודק? ברור שלא. אז איפה הוא לא צודק...תעלומה שאינה תעלומה אם נמשוך את העיניין הזה מעט לקצה האם אין בהליכתכם אליו מסירת חלק מכוחכם האישי לידיו, ליצירת מציאות רצויה אחרת בחייכם? והאם זה בדוק שאין אף לא אחד שטוען עליו טענות ומביע דברי בלע להקטין בשבחו

אענה לך רק על מסירת חלק...

מכוחנו האישי לידיו! כי כל השאר הוא לא יותר מהתפלספות נטו. בוא ונראה אותך מנסה להסביר או ללמד אדם בגיל 83 על כוח מחשבתו!

לגבי אורן זריף, המון דעות לכאן ולכאן. תוהה

אם אכן הוא בעל כוחות מיוחדים, או שאולי זה בעיקר כוח האמונה של המאמינים בו. אשמח לתשובה.

קלוטילדה - לפני נסיוננו זה עובד.

הוא לא מעביר כלים או הרצאות, והטיפול אצלו נמשך בערך כ-5 דקות, תלוי במקרה.

389 היחיד

New member
האם הוא מטפל גם במצבי משבר בחיים?

אני נמצא כרגע בשלב מאוד קריטי בחיי נמצא באי ודאות לגבי עתידי לאחר מות שני הוריי....אין מי שיתמוך בי נפשית וכלכלית (גם לא אחותי) אין לי זוגיות ואהבה...מוצא את עצמי שוקע ברחמים עצמיים הרבה בכי וחוסר תקווה....עדיין לא מצאתי את הדרך מחפש את עצמי ואת מהות חיי ...נכנס למחשבות על התאבדות בעיקר כדי להראות לעולם כמה הוא אכזר אפטי ולא מתחשב אבל בפועל עדיין לא הגעתי למסקנה סופית ומוחלטת שאין טעם או מהות או תכלית לחיינו כי את הדברים האלה אנחנו צריכים לבנות לנו....בכל זאת אם הייתי יודע בוודאות שיש עולם הבא והוא כמו שמתארת המיסטיקה אז הייתי מתאבד בלי הרבה התלבטויות....מה גם שאני מפחד מהמוות כי הוא לא ידוע.....אז לא נותר לי אלא להמשיך לחיות אבל איך?????.......

התשובה שתקבל מהמשיב

תהיה דעתו האישית ותוצאה של התנסותו שלו, שלא תמיד תהיה נכונה עבורך ויש סבירות כלשהי שתהיה מוטעה באותה נשימה שתהיה מודרך היטב....שזה תופס בהחלט גם לגבי תשובתי אליך דמקודם. טיפת מים האם יש לה צורך להתלונן מדוע היא נמצאת קבורה בעמקי קרח עד בקוטב או זורמת בששון בפלג וים? היא יודעת שבבוא תורה וזמנה הנכון ישתנה מקומה ובהיותה שבעה מחוויותיה את מקומה הנוכחי תועתק לזה הבא, ויש לה סבלנות. היא גם יודעת שכפי שמקומה הוא בר חלוף כך הוא גם תוצאה של מודעותה ומקומה יהיה אחר בהתאמה. סבלנות אין לך, את זה שומעים, וזה בסדר גמור כי אתה לא טיפת מים, אבל צער ויגון מקבעים אותך למקומך וכך לא מהר תצא ממנו. הפתרון שמנסיוני הוא זה העלה חיוך על פניך ואמור לעצמך וספר על נקודות אור בחייך! כרגע זה שקר מוחלט זה ברור, אך החיוך ישחרר חומרים במוחך שבתורם ישפיעו על גופך הפיזי כולו ובהמשך גם מצב רוחך ישתפר, עולמך יקבל צבעי אור בהיר ותוכל לראות אופקים חדשים שהיום אין לך צ'אנס לראות. על ידי מציאת נקודות אור בחייך, גם אם הן קטנות ואינן משמעותיות לגביך כעת, המיקוד בחייך יעבור לצד "החיובי" וספינתך תטה כיוון למים שקטים וארצות נכספות . אז מה אתה אומר

389 היחיד

New member
האם זה סוג של תירגול?

כיצד עושה זאת פשוט רושם לעצמי רגעים מאושרים מעטים שהיו בחיי.?

אכן בדיוק כך

רושם זוכר ונוצר מזכיר לעצמך את התחושה של להיות מאושר ושמח בחלקך הטוב של אותם רגעים גופך ונפשך יגיבו בהתאם ויביאו לך רגעים מופלאים דומים בעתיד לבוא די פשוט שזו בושה לא לעשות את זה אז עשה

למעלה