שבת שלום יקירים

שבת שלום יקירים

מנוחה ושלוות הנפש מנת חלקכם מעתה ולתמיד הנאה ושמחה ימיכם ולילותיכם מעכשיו עד בלי די "כשכלום פוגש כלום יחדיו נוצר עוד כלום והכל נותר כפי שהיה מאז ומתמיד...כלום" ^ משפט ששמעתי ואני רק מצוטט הסתובבתי לאחור ולצדדים...אין אף אחד ומצאתי כלום היות ואני ידוע כמסיק מומחה הסקתי מסקנה זו...הקולות נמצאים בתוך ראשי יש לי קולות בראש ואני לא יודע מי זה וסבבה (אולי זה אפרים...לך דע מה הוא עושה שם ומדוע)

שבת שלוש - מקסים

דויד, דויד, דויד, זה פשוט מקסים יקירי. המשפט שכתבת רק הזכיר להכנס " לארץ הכן" במקום" לבכות על ארץ הלא" נ.ב. מאיזה ממי נכון , לא התקשרתי . אבל זה לא אומר שאני לא חושבת עליך D: ( ירדתי מיזה מהנושא שדיברנו עליו ) ההדגשה בוצעה בעזרת מקניטוש P:

eliya-l

New member
שבת שלום ועוד משהו בפנים ../images/Emo66.gif

לפני מספר שבועות הוזמנתי למצגת של חב' agel שזו חברה שעוסקת בשיווק רשתי. בדרך כלל כשהייתי מוזמנת למצגות שכאלו סרבתי בכל תוקף ולא הסכמתי לשמוע פרטים. הפעם אפשרתי לעצמי לשמוע, הגעתי למצגת והתחברתי לרעיון שמאפשר לי קבלת שפע כלכלי. האמת היא שעוד בדרך למצגת אז, ידעתי שהפעם אני מצטרפת לרעיון - לא יודעת למה אך היתה הוודאות ואכן כפי שכתבתי התחברתי לרעיון והצטרפתי אך עדיין באיזה שהוא מקום ניקרו בי ספקות. ראינו את הסרט הסוד אצל אפריים וגם באינטרנט והתחברנו לרעיון על אף ולמרות שכולנו למעשה מחוברים אליו. לאחר ראית הסרט ולאחר שבחנתי שוב את הדברים לעומק ושוב ראיתי את הסרט באתר הבנתי למעשה שאכן השיווק הרשתי מבוסס למעשה על ה"סוד" והוא חלק בלתי נפרד מהרעיון. ביום שלישי הקרוב ה-20 למרץ, אני מקיימת אצלי בבית (בצורן) מצגת של agel . אשמח באם מי שמחובר לרעיון השפע ב"סוד" או מי שרוצה להתחבר אליו יגיע. פרטים בתיבת המסרים בבקשה. אליה

לו הייתי רוטשילד.....אליה

ובכן להבנתי תמציתו של הרעיון בסרט הסוד, הוא לקבע תפיסת עולם עשירה ופתוחה לקבלה...ולא משנה באיזה שטח בחייך תבחרי שזה יקרה. זה אומר לאו דווקא כסף אלא הנגזרות שלו...שהרי יכול להיות שיהיו לך מליונים של דולרים ותהיי אומללה בגלל מסמר קטן (כדברי השיר "הכל בגלל מסמר קטן"). יתר על כן, כסף הוא השולי שבחיינו (ניירות מצויירים מלאים בחיידקים ומהוהים ובלויים וריחם כריח הרקב) והאללנו אותו והרינו סוגדים לאלוהי עגל הזהב, ולראיה אביא מקרה שקרה אותי כשחסרה לי מטבע של עשר אגורות ומנעה ממני מלנסוע בדיליז'נס והייתי אנוס לדדות באופן רגלי למחוז חפצי. אז אני שואל לאיזה שפע התכוונת בדיוק אליה?

eliya-l

New member
יקירי דוד

השפע שבחיי הוא הכל של היופי של הטוב של הנפלא של האהבה. השפע הוא שפע של ריפוי להכל וכל מה שאפשר. השפע הוא של אהבה שחובקת בנוחות השפע הוא גם שפע של ממון, שבא אל חשבון הבנק שלי וממנו הוא יוצא בהנאה מרובה ליצירת יצירות מופלאות של שפע נוסף לאחרים וכך הלאה והלאה. השפע שאני מדברת בו הוא השפע שמתאים לי והוא כולל בתוכו גם אושר וגם עושר כי כך בחרתי לי.

עכשיו זה נשמע הרבה יותר טוב

מאחל לך יקירתי כל טוב והצלחה רבה שפע ושפע ושפע נוכל ללכת לגלוש בשפיים בזמן הפנוי וכשיתחמם מזג האויר קמעה

אורלי_ל

New member
שבת שלום ../images/Emo140.gif

ותודה על הפורום הזה שמזכיר לי שיש עוד טוב בתוך העולם הזה.

maysabel

New member
תודי לעצמך.. :))

והרי כל מבט שלך בראי אמור להזכיר כמה טוב בתוכך ומתוכך אל תוך העולם הזה אוהבת מאיזה

aviev1

New member
שבת שלום...דוד מנהל חביב.שאלה לי

אליך האם כלום שווה לאפס? אם כך הרי לשיטתך ובמשפט שאמרת להרבה אנשים שאמרו עליהם שהם אפסים היה נחסך מהם עוגמת נפש רבה ועלבון. ואם כלום לא שווה לאפס. אז תשכח ממה שאמרתי..

אפסים ועוגמת נפש

לא הבנתי מה הקשר דעת קהל אינה ערובה לנכונות אמונה וכבר ראינו קהילות שלמות שהלכו לאבדון בדעה אחת אז על מה יצא עלבון ועוגמת נפש? אם נניח שהיה צדיק אחד בסדום, יש להניח שהיה חי בעוגמת נפש אחת גדולה ומתמשכת, ועוד בזכותו היו מצילים את המתעללים בו ומקבעים את מצבו לעולמי עד לפעמים באסה להיות צדיק

שבת שלום ומבורך לכולם

אליה יקרה בשביל לחוש את השפע לא צריך את הכל, מספיק רק דבר אחד, אבל עליו להיות כה משמעותי, כה מבטא את מהותך, עד שכל היתר יראה לא חשוב. "הסוד" פותח את הדלת לשפע, מראה לנו כי ניתן להשיג זאת או זאת, אך כל עוד לא נגיע לאותו הדבר שייתר את יתר הדברים, תמיד נמשיך ונזדקק לסוד, כי תמיד נהיה בחסר. תחושת השפע מתחילה מבפנים, ומושכת אליה את החיצוני. ולחוש את השפע בפנים זה רק על ידי מחוייבות למהות הפנימית, לשורש הנשמה. וזה אולי סוד עוד יותר גדול. אבי שלום רב שובך. הכלום אינו אפס, שכן באפס אין בו דבר, ואילו בכלום הכל נמצא אלא שאינך יכול להצביע על דבר שכן הכל אחד ומאוחד ושזור בתוך עצמו ורק אלוהים יכול להפריד את השמים מהארץ. דוד ידידי, בוגר מדעי הכלום, אלוף בצלות ואלוף שום, מסיק מסקנות ומוסק זיתים, כל מילה מפיך כנקטר האלים, שלווה הנאה ושמחה כל סביבותך, רוב אהבה אהבנוך. יעקב

aviev1

New member
יעקב תודה לך..מילותיך וסגנונך

תמיד נעימים לקריאה וגם מחכימים..

שבת מבורכת ואמן !!ובקשה

שאו תפילה לבריאותו של אבא שלי אליעזר בן פרידה, תבורכו. אור אושר בריאות ואהבה
אריאלה

כשאני חושב לעומק

אני מבין שכל מצב ברור הוא זמני לחלוטין ונמוג בנבכי זמן מאחל לו שידע וישלים וישבע נחת מהחלטתו ככל שתהיה

למעלה