שבת שלום יקירי,מזה התגעגתי!

ritosh

New member
שבת שלום יקירי,מזה התגעגתי!../images/Emo24.gif

חזרתי אתמול לפנות בוקר ואני עדיין עייפה.היה לנו כיף,מזג האויר היה ממש נפלא לא חם ולא קר,ירד המון גשם באיסטנבול(הלואי עלינו)וחזרתי קצת חולה,לא משהו נורא כאבי גרון ושיעול וקצת חום.לא עשינו קניות לחנות מחירי ההלבשה מאוד התיקרו,באיסטנבול כבר אין את המציאות הזולות שהיינו קונים ולא רק לבעלי חנויות אלא גם ליחידים!ואם אני צריכה לשלם 15$ עבור חולצת טריקו קצרה אני מעדיפה לקנות בארץ,טילנו הרבה וזהו. הבת שלי מרגישה טוב,יצאו לה קצת פצעים בפה וחוץ מזה הכל כרגיל.קיבלנו תור לחוות דעת רפואית ב-9.9 אצל פרופ´ פרס בתה"ש,ונראה מה יהיה.. הבת הקטנה שלי(קטנה=14) מרגישה קצת מקופחת אז אני הולכת לפנק אותה קצת ורק שתדעו לכם שהיא טוענת שהתגעגתי אליכם יותר משאליה! להתראות בכנס.אוהבת אתכם ריטה.

gaia20

New member
הי ריטה!!

שמחה שחזרת, התגעגתי אליך!!! שמחה שהיה לכם מזג אויר נחמד... כאן נשאר כל הזמן הזה מאוד חם ובכלל לא היה נעים לצאת החוצה... אני מקווה שתרגישי טוב יותר היום ותמסרי לבת שלך נשיקות וחיבוקים ושתרגיש גם היא יותר טוב. עדכני אותנו בקשר לפגישה של החוות דעת, אם את רוצה כמובן, נשמח לשמוע. *לי יש פגישה עם הרופאה שלי מחר ב 16:30, בדרך אקבל תוצאות של בדיקות חדשות... מקווה שהפעם השקיעה תרגע קצת.... אז ביי בנתיים, עוד נדבר בערב...

קטיפה

New member
ריטו´ש!!!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

יאאאאאא איזה כיף לך!! אני שמחה שנהנת! התגעגעתי...
ממני Shirley

3ויוי

New member
ברוך שובך רטיו´../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo176.gif|גזש

קטיפה

New member
ריטו´שית!

אני בסדר מה עם הבנות שלך? הכול פסדר? איזה עצבים עוד שבוע מתחיל בית ספר

ל3

New member
גיאוש´ בהצלחה

מחזיקה לך אצבעות ורוצה לשמוע רק בשורות טובות. תעדכני טוב?

ל3

New member
הי ריטוש´ וברוכה הבאה

קודם כל אני רוצה להגיד לך שמאוד התגעגתי אלייך ואני שמחה שחזרת. אם צילמת תמונות ואת באה לכנס אז אני אשמח לראות. נכון שזה כל כך טוב לנפש חופשה, אפילו אםהיא קצרה? פה בארץ, כמו שגאיה אמרה, כלום לא השתנה חוץ מזה שביום חמישי בבוקר היה איזה טיפטוף די רציני של גשם באזורי אם כי רק ל5 דק´. אני מקווה שביתך תמשיך להרגיש רק טוב ובהצלחה ביעוץ. תעדכני אותי טוב. אז זהו, ברוכה הבאה ארצה ואנחנו שמחים שאת איתנו שוב אוהבת
שירי

maruan

New member
לריטה האימא המדהימה ברוך שובך :)))

קודם כול שבוע טוב לך ולבני ביתך שמחתי לשמוע שאת חזרת להיות איתנו שוב כמה טוב לשמוע שאת נהנית שם בחו"ל כאילו אני הייתי שם ונהניתי ככה שוב ברוכה הבאה כייף לראות אותך כאן איתנו מאחל לך המון המון בריאות לך ובני ביתך תרגישי טוב
בכבוד רב ובאהבה ובהערצה ובאהדה

ritosh

New member
מרואן,תודה רבה רבה מכל ה-../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

maruan

New member
לריטה האימא המדהימה ברוך שובך :)))

קודם כול שבוע טוב לך ולבני ביתך שמחתי לשמוע שאת חזרת להיות איתנו שוב כמה טוב לשמוע שאת נהנית שם בחו"ל כאילו אני הייתי שם ונהניתי ככה שוב ברוכה הבאה כייף לראות אותך כאן איתנו מאחל לך המון המון בריאות לך ובני ביתך תרגישי טוב
בכבוד רב ובאהבה ובהערצה ובאהדה

למעלה