שבת שלום כולם

שבת שלום כולם../images/Emo25.gif

מי בא ביום רביעי למופע בבית דגן? אני אהיה שם !!! יאללה... תתארגנו מעכשיו. אדוונת, זה קרוב לראשון , בובה!!

תבואייייייי...אני מהבוקר עם גילתי. אפשר

לארגן משהו יחד. דברי איתי !!!!!!!!!!!!! וואי, אני עפה למטבח. המטבוחה נשרפת לי...שיט !!! אני מריחה עד פה. אחזור אחרי הבישול והאפייה. דברי איתי.

moranosh7

New member
שבת שלום..!

מצטערת שלא הייתי פה הרבה זמן, פשוט אחותי עברה ניתוח לא קל השבוע וזה הייתה הפתעה לא נעימה לכל המשפחה.. עכשיו לאט לאט היא מחלימה ומאמינים שהכל יהיה בסדר! מה קורה איתכם?? ממשיכים להצביע? להגיב? זה חשוב מאוד, לגילתי שלנו ולנו! שתהיה לכם שבת שלום וסופ"ש הכי כיפי שיכול להיות!

מורן ../images/Emo70.gif מורן ../images/Emo70.gif מורן ../images/Emo70.gif

עכשיו אני מבינה. אמרת לי שכתבת לי מסר ולא ראיתי אותו ולא הבנתצי מה ועל מה. אלוהים ישמור, כעת אני מבינה. גם חשבתי עליך כל כך הרבה ולא הבנתי מה הקטע. תשמעי, דברי איתי . אני רוצה לשמוע את כל הפרטים. ואני פה. תמיד בכל שעה, את יודעת על מה אני מדברת. נסי להתארגן ולבוא אלי, שמעת? אם לא ביום רביעי אני אצל גילת, תתכנני להגיע, אני אבוא עם כל מה שצריך. יא אללה... הרגת אותי עכישו. גילתי אמרה לי משהו, אבל עם כל המיסטול שלי אני מעופפת ולא שמתי לב. טוב, אני אתן לך להתעורר ואתקשר. אם את רואה את ההודעה לפני זה, תתקשרי דחוף. אני אוהבת אותך ומאחלת כל מה שנכון וטוב לה ולכולכם, את כבר מבינה. שמרי על עצמך וחייכי, את שומעת? סומכת עליך. את גדולה מהחיים !!!

שבת שלום

אני לא אוכל להגיע.. זה רחוק לי. שיהיה משהו קצת יותר קרוב לירושלים אני אבוא..

לילו BD

New member
שבת שלום ../images/Emo24.gif

יכול להיות שאני יבוא - בעזרת השם . תעדכנו אותי :) שיהיה שבת שלוםם

למעלה