שבת שלום ! כנסו בבקשה

ר ו י ת ה

New member
שבת שלום ! כנסו בבקשה../images/Emo36.gif

אני צריכה מכל אחד מכם המלצה על ספר אחד בלבד, כך שבסוף תיהיה לי רשימה של ספרים שלדעתכם אסור לפספס... תודה ענקית
רוית

Rivendell

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אנחנו מעדיפים שלא להמליץ "באוויר". את מחשפת משהו לקרוא - נשמח לעזור, אבל את חייבת לספר משהו על עצמך: מה קראת ואהבת? מה את מחפשת בספר? יש סגנון שאת מעדיפה? אם נמליץ 'סתם' יש סיכוי טוב שלא תאהבי את רוב הספרים כי טנשים שונים אוהבים ספרים שונים. אולי מה שלדעתי אסור לפספס ישעמם אותך למוות? אם את רוצה סתם לשוטט ולקרוא דעות על ספרים, תכנסי למאמרי הפורום, יש שם ביקורות על מעל 500 ספרים ואת יכולה לקרוא ולהחליט לבד מה נראה לך
. (ובעברית - "תכנסו" או "הכנסו". כנסו זה מלשון לכנס).

ר ו י ת ה

New member
סגנון הספרים שאהבתי..

קראתי את הספר "כביסה" מאוד התחברתי אליו, גם בשל העובדה שהכרתי שם את העדה ההונגית ששומעים עליה הרבה בספר, וגם מהסיבה שזה באמת היה ספר שלא יכלתי להפסיק לקרוא בו. אהבתי גם את "מישהו לרוץ איתו" של דוד גרוסמן...גם ספר מאוד מרגש. אני לא מתחברת לספרי אלימות, ופחדומאידך איני אוהב גם את הרומנים הכבדים... משהו באמצע כזה

Rivendell

New member
תנסי את

"נשים מתוך קטלוג"/ סביון ליברכט. נשמע לי שתאהבי את זה. יש פירוט במאמרי הפורום. לגבי גרוסמן - תריצי חיפוש מתקדם, הרבה אמרו בעבר שאהבו את "מישהו לרוץ איתו" והמליצו להם על ספרים דומים.

למעלה