שבת שלום לאונרדו

שבת שלום לאונרדו

אז ככה דיברתי עם הבחור יצא לנו לשוחח בפון ביום שלישי הוא אמר שיש לו כל מיני בעיות הוא פירט אותם אמרתי לו שלא התכוונתי ללחוץ עליו ושהתקשרתי אז כיד להציע לו לעשות משהו בכיף שישתחרר קצת מההרגשה הזאת והלחץ מהעבודה בקיצור הוא אמר לי תהיה בקשר שלחתי לו הודעה ביום חמישי אם בא לו להיפגש בכיף בלי מחוייבות סתם לכיף אמר לי נשתמע בערב כמובן שהוא לא שלח הודעה בערב ולא כלום גם אני לא שלחתי בכוונה לא ללחוץ לתת לו את ההרגשה שמכאן הכדור בידיים שלו ורשמתי לו רק אם בא לך להיפגש כמובן מה את אומר?איזו פריסה לעשות משהו שיבהיר יותר את העיניין משהו קצה חוט אשמח לעזרה בבקשה

בוקר טוב יקירתי

קודם כל תודה על העזרה לאורך כל הדרך דבר שני מצטערת שאני משגעת אותך לא לוחצת ההפך לא דיברתי איתו בכלל מאז ששלחתי את ההודעה האמת גם הוא לא יצרצי קשר והוא גם לא כנראה באמת לא רוצה מה אני יעשה לא לוחצת ולא מכריחה אף אחד להיות בקשר איתי בכל מיקרה תודה רבה

יש לי שאלה אחרת בנוגע לעבודה

אולי תעשי זאת דרך תיקשור שמי רחלי תאריך הלידה שלי הוא 27.4.83 האם אמצא עבודה בקרוב? לאונרדו יש לי אנרגיות מאוד ירודות ממש אין לי חשק לעשות כלום לא יודעת מימה זה נובע אשמח לעזרה

ההרגשה זה מחוסר איזון הורמונלי

יותר פעילות גופנית..... היה זמן שהקפדת.. אני מבינה אותך..בחום הזה זה ממש קשה אם כי חדר כושר ממוזג ובבריכה קר ונעים..פעמיים שלוש בשבוע יעשו לך טוב ותרגישי נפלא!! ולגבי עבודה..הייתה לך עבודה לחצי שנה שתחזור עוד מעט..נכון? ועדיין....תבדקי אפשרות של עבודה עם ילדים..וחוץ מזה שאת בדיוק בשלב לבדוק אפשרות של לימודים..תכנסי למסגרת לימודית והכסף ימצא..אפילו משהו של משרד העבודה בתחום של עיצוב טקסטיל או אופנה או לימודים חלקיים שיאפשרו לך לעבוד מתחום, את מוכשרת..את מתבזבזת...ואני מחכה לקפה שלנו!!!!!

היי לאונרדו

אני מאמינה שגם המצב הנפשי תורם לחוסר אנרגיות הייתה לי עבודה שהסתיימה בדיוק לפני 3 שבועות מחפשת משהו חדש לגביי לימודים יש לי קצת בעיה עם זה אבל ברגע שאמצא עבודה אפילו לא להרבה שעות אולי אצליח לשלב משהו איזה קורס עם זה

למעלה