שבת שלום לגביי מה ששאלתם אותי

שבת שלום לגביי מה ששאלתם אותי

מקוה שלא תסקלו אותי באבנים אוהבת מאוד לשמוע מוזיקה ישרלית ואני שונאת מזרחית אני דיי פאסיבית כאן כי אני לא מומחית כמוכם בקשר לדויד ולא מכירה את כל השירים שלו הדיסקים שיש לי האישה שאיתי המיטב(האחרון) וזה הכל או כלום חסר לי עוד מלא לא?? הנגינה של דויד מהפנטטת אותי הוא פשוט אומן אוהבת מאוד לשמוע אותו ולהסתכל על הידיים שלו כהוא מנגן הייתי ב2 הופעות שלו ונהנתי מאוד ...אבל מבחינת המילים אני מתחברת יותר לשלמה ארצי שלמה מבחיתי הוא הזמר המועדף עליי ביותר שלמה היה מת לנגן כמו דויד דויד יכול ללמוד משלמה להיות בקשר עם הקהל במהלך ההופעה ובקיצור כל אחד מהם מוכשר מאוד בדרכו טוב אתם בטח רוצים להרוג אותי נכון?? אז אפסיק כאן ... רק 2 שאלות 1 אתם שומעים שוד זמרים או רק את דויד? 2 הדוידי של דויד יצא?איזה שירים יש בתוכו?
שני מה חדש מתוקה?תהיי בקשר אחלה סוף שבוע לכולם שבת שלום "קניתי
לשבת מהילד הקטן שברמזור " "אם אתמול היה טוב אז יהיה גם מחר אני מקוה לילה טוב "
"ואהבה גדולה היתה האם אני אמצא אותה "

la orejita

New member
שבת שלום פצועה..

אף אחד לא הולך להרוג אותך פה (לא אני לפחות)
בקשר למזרחית, אני בטוחה שרוב האנשים פה (אם לא כולם) גם לא אוהבים מזרחית, למען האמת אני חייבת לציין שאני בכלל לא אוהבת את המוזיקה הזו אבל יש הרבה שירים עם כתיבה יפה. וכן, אני בטוחה שהאנשים פה אוהבים עוד זמרים בנוסף לדיויד, וכפי שכבר ציינתי, לדעתי זה לא נוגד. שיהיה לך סופ"ש נהדר!

glitter8

New member
הי

אני מסכימה שדיויד די בעולם שלו במהלך ההופעה ולא יזיק לו קצת לתקשר עם הקהל ברמה האישית כמו רמי קליינשטיין למשל (פעם ביום ההולדת שלי רמי העלה אותי לבמה ושרנו יחד שיר שלו!!) מאז חברות התקליטים לא מפסיקות לרדוף אחרי (ולהתחנן שלא אשיר יותר לעולם....) שבת שלום ענבל

SHANILIROY

New member
לכל זמר יש את הסגנון שלו...

הוא אולי לא מתקשר עם הקהל בהופעה - אבל היחס החם שהוא מעניק למעריצים שעה ארוכה אחרי ההופעה זה לא משתווה לאף זמר אחר , והייתי בהופעות של ארצי ורמי קליינשטיין (כבודם במקומו מונח) אבל דיוויד הוא הגדול מכולם

sarita4

New member
כן, מקווה לזכור כמה שיותר....

בראשית רותי במצדה (פעם ראשונה) האישה שאיתי סיגליות כמו שאת עדיין שיר אהבה בדואי איזדורה ביקור מולדת מתחת לשמים דניאלה נולדת בשבילי יש גם רעיון קצר עם דיויד, בכלל הDVD מאוד יפה יש אפשרות לראות את ההופעה וגם לבחור שיר שיר. ממש מדליק שווה שיהיה בבית

Anky

New member
לגביי התקשורת של דויד עם הקהל

הייתי בהופעה שבה מישהיא שהיה לה יומולדת אמרה שיש לה ודויד שר לה "היום יומולדת" בשלוש שפות....לא יפה מצידו?? והוא תמיד מאוד נחמד למעריצים אחריי ההופעות וגם בהן...

באמת יפה מצידו הוא ממש נחמד.

חח נזכרתי בו לא מזמן. הלכנו עם אמא שלי למסעדה ארגנטינאית כי היה לה יום הולדת והם שמו ברקע היום יום הולדת בספרדית. זה גרם לי לחשוב על מנזניטה ז"ל ועל ברוזה.חחח הגעתי הביתה עיפה אך מרוצה ורצתי לשים את מנזניטה ברקע

la orejita

New member
אור!!

חייבת לתקן אותך ברשותך... לא אומרים מנזניטה אומרים מנסניטה.. manZanita...את ה Z אומרים כאילו ס'. שיהיה לך יום טוב (מלא אור ואהבה)

חחח סבבה עכשיו אני יודעת איך אומרים

נכון.. לא? מלבד זאת עדיף לשאול ולהתבייש שניה מאשר להתבייש ולא לדעת כל החיים . יום מלא אור ואהבה גם לך יפתי.

למעלה