שבת שלום לופוסים !!!

תמימוקה

New member
שבת שלום לופוסים !!!

שבת שלום לכולם. בימים האחרונים כשרוב האנשים סביבי אגרו אוכל למלחמה ואטמו חדרים,חשבתי לעצמי מתוך ידיעה ברורה שחדר אטום לא יהייה לי בבית ומצבורים של אוכל לימי מלחמה אני לא אקנה אבל הלחץ ואולי אפילו הפחד שמא משהו יקרה הם גם מנת חלקי ובתור חולה ידוע לי שהלחץ והמתח רק עושים לי רע ואפילו רע מאוד !!! בקיצור החלטתי להעביר את הזמן שבו כולם צופים בחדשות ועידכונים של הטלויזיה בשיטוט באתרים מעניינים ובמיוחד כאלו שמכילים בתוכם הומור וקריקטורות... תאמינו לי זה שווה כל רגע !!! אין כמו לשבת ליד המחשב לקרוא בדיחות,לחייך ולהרגיש שהמתח מסביב לא נכנס לי לורידים,אני מודעת ולא מתעלמת ...אבל...מנסה לקחת את הדברים במידה !!! מצב רוח טוב חיוך והומור אף פעם לא עשו רע למישהו ... מתח , חרדה , לחץ ופחד עלולים רק להזיק... העזתי לכתוב את שיש לי על הלב ואפילו בזבזתי הרבה מקום... אבל אני יודעת שזה הבית...כאן אפשר לכתוב,להביע את מה שיושב על הלב עמוק בפנים !!! מקווה שהמצב לא ישפיע על אף אחד לרעה ושנדע להמשיך לחייך ולנצח !!!

gaia20

New member
אוי, החדר האטום...

אצלנו במשפחה המצומצמת, יש קצת פרנואידים... אם הית רואה את החדר האטום שלנו, הית בטחה שזה חלק מבית מלון... אמא שלי פשוט הכניסה לשם הכל!! יש שם 11 שישיות של מיים מנרלים, אוכל, בטריות, טלויזיה, רדיו, מנורות מכל הסוגים, מיטה נפתחת, כריות, מצעים, בגדים, תרופות.... ויש עוד דברים שאני לא זוכרת כבר.... כמו כן, אמא שלי הכינה דף עם משימות למקרה של אזעקה (אני אחראית להכניס את הבע"ח לחדר
) לעומת זאת, כששאלתי את ידיד שלי מהעבודה, מה הוא הכין בדירה שלו תשובתו היתה חד משמעית- כלום!!! אז כמו שאת רואה, יש פרנואידים ויש כאלה שלא........... להיות בלחץ... למה להיות בלחץ?.... אני יודעת שאצלי, אם יש מצב שמכניס אותי לקצת לחץ, אני פשוט מנסה לעסוק בדברים אחרים. אז אני נשארת בעבודה שעות נוספות, כי די מרגיע אותי לעבוד. אז אני הולכת לטיולים ארוכים עם גאיה שלי, כי זה עוד יותר מרגיע אותי. אבל בסופו של דבר, אני פשוט אומרת לעצמי שהכל יהיה בסדר

למעלה