שבת שלום לחברים של פבלו , אין כמו סוף השבוע .

העגול

New member
שבת שלום לחברים של פבלו , אין כמו סוף השבוע .

וביום חמישי הקרוב יהיה טוב יותר .

אהלן שרית מה שלומך ואיך היה בצימר ?

מה שלום הרגל שלך ? מקווה שלא הפריעה לך בחופש . נו מה את אומרת איך הדיסק החדש ...?

saritbs

New member
שלום שלום

הצימר היה כייף עצם העובדה שההיינו כל האחים שלי והילדים וצחקנו ושתינו עד השעות הקטנות של הלילה וקמנו בבוקר ושוב לריכה היה ממש סבבה אבל אכלו היתושים זה טעות לא לקחנו כלום נגד יתושים. הדיסק פצצה מהתחלה ועד הסוף הוא נגמר מהר הדיסק נגמר ואני שמה מהתחלה. ביום שלישי ההייתי בים המלח אז גם הלכו היתושים מהמלח וגם שמתי בוץ על הרגל שלי אז היא הרבה יותר טוב תודה

אני גם חושב שהוא קצר מידי ...10 שירים זה

מה שעושים היום ...הייתי רוצה אלבום כפול ( אחד ממש כמו זה , איכותי ומרגש למעריצים
ואחד לתחנות הרדיו המסחריות
) או לפחות 14 שירים , אבל בעצם מה אכפת לי מתחנות הרדיו
יש לנו יצירת מופת והשאר לא חשוב .

מה ז"א מקווה ? הזמנת או לא ?

אני מוכן להתערב איתך שביום המופע לא יהיו כרטיסים .

גליתוש39

New member
זהוווווווווווווווווווווווווו,הזמנתי!!!!אני

בשולחן לידכם,כי השולחן שלכם כבר מלא.מקווה להסתנן לשולחן שלכם...........עכשיו אני רגועה ,והשבת תהיה באמת שבת אחלה!!!!

myh350

New member
ורק אני עוד לא מצאתי איפה להיות ולא הזמנתי

עדיין מקומות לצערי

myh350

New member
לצערי לא

דברתי עם קרול אבל לא בטוח שהיא מגיעה יש לי בעיה איפה ללון כידוע לך זה לא נעים להסתובב בשעות אלו במרכז הארץ ועוד לישון בבתי מלון קטנים כאלו ובכלל הבעל שלי לא מרשה לי טוב נו מפחד שיקרה לי משהו וגם אני ... מקווה מאוד למצוא איפה ללון לילה אחד באזור כי יש לי חופש ויש לי טיסה

האמת אני מבין אותך , למרות שמאד הייתי רוצה

שניהיה כולם יחד , לא צריך להשתגע ולהסתכן , אם יסתדר ויצא זה יהיה נחמד ויפה מאד , אם לא אני אשלח ויעלה לכם מזכרות . שיהיה לך ולמשפחה אחלה של שבת , לא הולכים לים \ בריכה ?

myh350

New member
תודה גם לכם שבת שלום...

בדרך כלל הולכים אך אני אחרי ניתוח ועדיין חלשה אז אולי אלך אחה"צ

למעלה