שבת שלום לחברי הפורום

oz_kol

New member
שבת שלום לחברי הפורום

אני ממש ממש חדש בתחום מחשבי כף יד פאלם ו פוקט פי סי ולא מבין הרבה (בכלל) וגם חסר נסיון מוחלט (לצערי - פשוט לא היזדמן לי להתנסות) והודה למי שיעזור... אז ככה, אני חייב מחשב כזה מישום שבעוד חודש אני יוצא מהמשרד להרבהההה זמן... הזדמן לי להיות בו פעם בשבוע (מקווה שכל יום יומיים אבל מי יודע). הצרכים שלי ממחשב שכזה הם מינימליות, כגון (לפי הסדר). דואר אלקטרוני - והמון. וורד + אקסל עידכונים מהאינטרנט כולל תמונות (מה בנוגע למצגות פלאש?) כמובן שהטעינה תתבצע ע"י רשת החשמל (אמרו לי שבפאלם צריך להטעין דריך המחשב, זה נכון? אם כן אז מה בנוגע ל פוקט PC? מעבר לזה (תוכנות) ICQ ו מסנג´ר של MSN. וזה הכל. לא רוצה משחקים, אין לי זמן וסבלנות לזה. כיצד אני מתחבר לאינטרנט? האים זה אפשרי מהפלאפונים של אמיגו מירס? מוטורולה I85 או I95 החדש (זה עם המסך הצבעוני). התקציב דיי גמיש, לא ממש גבוה אבל לדעתי גם לא נמוך, משהוא בסביבות ה 3000-4000 ש"ח. תודה לעונים וסלחו לי אם יהיו עוד שאלות בנושא. שבת שלום ושקט, עוז

castroman

New member
תשובות

נתחיל קודם על במערכת ההפעלה המערכת pocket pc 2002 של חברת מיקרוסופט... תמיכה מובנית בדואר אלקטרוני... וכן בוורד ואקסל... מובנים במכשיר... פלאש
בדגמים החדשים ביותר כדוגמאת ipaq 3970 יש תמיכה מובנית בפלאש... ובדגמים הקודמים סדרות 36XX 37XX 38XX ipaq... צריך להוריד את התוכנה מהאינטרנט והיא חינמית... טעינה דרך החשמל רגיל. מסניג´ר כלול במכשיר... את הicq ניתן להוריד מהרשת חינם כמובן. חיבור לאינטרנט! -דרך א: חיבור דרך מכשיר סלולארי עם מודם פנימי ותמיכה באינפרא אדום\שן כחולה כדוגמאת נוקיה 6210\6310 בהתאמה. -דרך שרוול הרחבה (מתאים לipaq) מסוג cf עם מודם cf. -שרוול הרחבה סלולארי (גם כן לipaq) המקנה למכשיר יכולות סלולאריות. מכשירים: הipaq הוא המכשיר הנמכר והמצליח ביותר עם מערכת pocket pc. דגמי הipaq: הסדרות הישנות: 36XX 37XX 38XX עם מעבדי 206MHZ... הדגם החדש עם המעבדים החדשים סדרת 39XX מעבד במהירות של 400MHZ. מכשירים נוספים של חברת casio טושיבה ועוד... אני לא חושב שניתן לבצע חיבור לאינטרנט ע"י המכשירים הסלולארים של חברת אמיגו... המלצה אישית! לי יש מכשיר מסדרת ה36XX וה38XX מסדרת הipaq ואני יכול רק להמליץ על המכשירים! חסרונות לpocket pc: -חיי בטריה קצרים לעומת פאלם. -עברית לא ברמה גבוה. יתרונות: -המכשיר הוא מכשיר מולטימדיה ניתן לראות סרטים לשמוע mp3 ולראות מצגות powerpoint להתחבר לעזרים רבים ועוד! -מסך צבע ברמה גבוה! למידע נוסף צלצל לחנות הנדי.

oz_kol

New member
שלום ל castroman

תודה על התשובה המפורטת. נצא לסיבוב בחנויות המחשבים המקומיות עם המלצה זו וסביר להניח שאחזור שוב לעוד מספר שאלות - תודה. שבוע טוב, עוז Stereo Kol - importer

oz_kol

New member
שלום castroman, חזרתי לעוד

סיבוב שאלות קצר, מחשב פוקט פי סי, האם יש הצדקה ל 1000 ש"ח ומעט יותר בקנית מחשב פוקט 400 MHz במקום 206 Mhz? איזה מכשיר מומלץ ומה המחירים הנמוכים ביותר שאפשר להשיג אותם? מה ההבדל בין IPAQ 3850 ל IPAQ 3870 ? ומה עדיף מבין ה 2 עם אני הלך על 206 מגה הרץ? שוב תודה עוז סטריאו קול

oz_kol

New member
עוד שאלה אחת אם יורשה לי,

מה עם העברית? הבנתי שזה "פח אשפה" אחד גדול... הכל הפוך, אין אפשרות להוריד פונט לסדר את הבעיה? אולי בעתיד תהיה אפשרות? לקרוא ולכתוב הפוך לא בא לי, וגם לא מצליח לי
לילה טוב

למעלה