שבת שלום לכווווולם!!! ../images/Emo13.gif
מה נשמע? אז כמו בכל שבוע הגענו לסופו וזה הזמן לסיכום השבועי... עלו הגלריות, ESMENA טרחה להשמיץ אותן בתוקף, ואני טרחתי להגיב לה
טאשה יאר נתנה לנו קורס בקליניגונית האנטר נתן לנו כבוד ונכנס לרשימת ה"הודעות הנבחרות" ניב קלדרון לא נתן לנו את המאמר השבועי...
ונוספו מספר חברים חדשים לפורום, כולכם ברוכים הבאים. כדי להוסיף קצת אקשן, נתחיל בתחרות שבועית, אני אעלה 10 שאלות טריוויה בנושאים שונים הקשורים למסע בין כוכבים, את התשובות תשלחו לי במסרים האישיים אני אדרג את הפותרים נכונה, כל שבוע יהיה לנו מנצח, ובסוף החודש יהיה לנו אלוף. אם המשחק יצליח אולי אפילו נעשה טורניר אלופים בשידור חי בצ´ט וכו וכו. נתחיל במשחק כבר עכשיו, הנה 10 שאלות את התשובות לשלוח אלי, בהצלחה! 1) כמה אחים לוורף? (לא רק ביולוגיים) ומי הם? 2) מה שם החללית ה"אנושית" של טום פאריס? 3) האם ט´ובאק שירת שרות מלא? מקוטע? ואיפה? 4) מה צבע הדם של הוולקנים? 5) איפה ממוקם ביולוגית הלב של הוולקנים? 6) מהו המזון האהוב ביותר על הקלינגונים? 7) דרג את הדרגות הבאות לפי סדר עולה: גול, גלין, מרטייר, לגט. 8) מדוע קירק הורד לדרגת קפטן מאדמירל? 9) אילו דמויות מTOS שחקו בTNG? 10) מהאיזה גזע ד"ר פלוקס? ביי בנתיים, G.O.D
מה נשמע? אז כמו בכל שבוע הגענו לסופו וזה הזמן לסיכום השבועי... עלו הגלריות, ESMENA טרחה להשמיץ אותן בתוקף, ואני טרחתי להגיב לה