שבת שלום לכווווולם!!!

G.O.D

New member
שבת שלום לכווווולם!!! ../images/Emo13.gif

מה נשמע? אז כמו בכל שבוע הגענו לסופו וזה הזמן לסיכום השבועי... עלו הגלריות, ESMENA טרחה להשמיץ אותן בתוקף, ואני טרחתי להגיב לה
טאשה יאר נתנה לנו קורס בקליניגונית האנטר נתן לנו כבוד ונכנס לרשימת ה"הודעות הנבחרות" ניב קלדרון לא נתן לנו את המאמר השבועי...
ונוספו מספר חברים חדשים לפורום, כולכם ברוכים הבאים. כדי להוסיף קצת אקשן, נתחיל בתחרות שבועית, אני אעלה 10 שאלות טריוויה בנושאים שונים הקשורים למסע בין כוכבים, את התשובות תשלחו לי במסרים האישיים אני אדרג את הפותרים נכונה, כל שבוע יהיה לנו מנצח, ובסוף החודש יהיה לנו אלוף. אם המשחק יצליח אולי אפילו נעשה טורניר אלופים בשידור חי בצ´ט וכו וכו. נתחיל במשחק כבר עכשיו, הנה 10 שאלות את התשובות לשלוח אלי, בהצלחה! 1) כמה אחים לוורף? (לא רק ביולוגיים) ומי הם? 2) מה שם החללית ה"אנושית" של טום פאריס? 3) האם ט´ובאק שירת שרות מלא? מקוטע? ואיפה? 4) מה צבע הדם של הוולקנים? 5) איפה ממוקם ביולוגית הלב של הוולקנים? 6) מהו המזון האהוב ביותר על הקלינגונים? 7) דרג את הדרגות הבאות לפי סדר עולה: גול, גלין, מרטייר, לגט. 8) מדוע קירק הורד לדרגת קפטן מאדמירל? 9) אילו דמויות מTOS שחקו בTNG? 10) מהאיזה גזע ד"ר פלוקס? ביי בנתיים, G.O.D

G.O.D

New member
אף אחד לא רוצה להיות אלוף?

יאללה? איפה התשובות?

G.O.D

New member
../images/Emo41.gifבדקו את המאמרים!!!../images/Emo41.gif

ניב קלדרון כתב מאמר חדש!!! מומלץ בחום!

^hunter^

New member
יופי תודה רבה לך GOD

כנסו בהמוניכם לקרוא את המאמר אמר המנהל, ושכח לומר שהוא מכיל תקצירים של פרקים שעומדים לבוא יופי, הרסת! :-| טוב אני לא כזה כועס יאללה אולי נרשום קצת על החזרה בזמן שקיימת בסטאר טרק למיניהם? כמו למשל חוסר האחריות של שליחת האנטרפרייז המקורית ל 1968 (במקרה כמובן
) למטרות מחקר. תעשו לי טובה.... אם אני לא טועה טיסה מהירה לכיוון השמש היא זאת שמחזירה בזמן... נו מילא.

אלוף!

שמע- יש שם שאלות שידרשו לפתוח ספרים מצד אחד זה מוציא את החשק קצת מצד שני-כל הכבוד

^hunter^

New member
הלב הוולקני ממוקם

בצד השמאלי של הגוף איפה שהצלעות אצל בני האדם. אם אני לא טועה בכל אופן. אבל היה איזה פרק שבונז´ בדק את הפעימות לב והוא בדק את ספוק כאילו הלב שלו אנושי (במיקום הנורמלי של הלב אצל בני האדם) ולא במיקומו האמיתי אצל הוולקנים וזה דיי היה מצחיק. דרך אגב, מאיפה הגיע הכינוי בונז´?!?!!?

G.O.D

New member
הזמנה לקומזיץ בערב יום העצמאות

פורום סינגלס מארגן קומזיץ וכולם מוזמנים!! האירוע יתקיים ב16 לחודש, בחוף הרצליה, בשעות הערב. פרטים נוספים ניתן לקרוא בלינק הבא. נא לאשר השתתפותכם (ניתן להזמין גם חברים ), רק עשו זאת בהקדם, כדי שנוכל לקבוע מי מביא מה. (באופן לא רשמי יש כ 30 מצטרפים ) לא לשכוח לציין מאיזה איזור אתם מגיעים, ואם אתם צריכים טרמפ / יכולים להציע טרמפ. (אם מישהו יכול לארגן קרשים / מוזיקה / מנגל, נא לציין גם כן). עד כאן מנהלת פורום סינגלס. הודעת המנהל: הארוע מומלץ, והוא אינו רק לחברי פורום סינגלס ושות´. גם אם את\ה לא רווק\ה את\ה מוזמן! (אולי תוכל לרענן את השורות... סתם סתם...) ותענו כבר על הטריוויה...

ליאן.

New member
תודה על שיתוף הפעולה

הנכם מוזמנים בהמוניכם, בתיאום מראש כמובן
ליאן.

תשובות פה

שאלות 9 ו ו3 קשורות הדמויות שהופ]יעו הן סרן ראנד וקפטן סולו כאשר על אוהת חללית שירת טובוק (80 שנה לפני וויאג´ר)

Esmena

New member
חבל רק שגול,גלין מרטייר ולגט

הן דרגות מקבילות . שאלה מכשילה? (כן,אני יודעת מ-ס-ר-י-ם!)

G.O.D

New member
מקבילות? רגע רגע

לפי המקורות שלי הן ממש לא מקבילות... התשובות יפורסמו ביום חמישי

pazro

New member
אתה יודע כמה פרקים ביססו על הרעיון?

שהדם שלו מבוסס על נחושת ולא על ברזל. והתשובה :יותר מידי, כבר נגמר לי הכח עוד פעם ליראות עוד פרק בו ספוק סורד רק בגלל הדם הירוק שלו, הרי ידוע שבגלקסיה יש ממש הרבה יצורים ומפלצות שאכלים לארוחת בוקר דם אדום אבל מעולם לא היה אפילו אחד שמעדיף דם ירוק. היוה לפחות 3 פרקים שאני זוכר בשליפה רק על הנושא הזה.

למעלה