שבת שלום לכווולם

שבת שלום לכולם ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif + ../images/Emo32.gif

היי חבר'ה, שבת שלום לכולם, הקליפ השבוע נכנס למקום גבוה (מקום 7), נקווה ונחזיק אצבעות שהשבוע הוא שוב ייכנס וידורג במקום גבוה יותר, כמובן שבשביל זה כולם צריכים להצביע (Tני אישית מצביע SMS כמה פעמים ביום, זו השיטה הטובה ביותר). ומקסימום, אפשר לשלוח את חשבון הפלאפון ליוסי הביתה... :) חוץ מזה מה שלומכם? משום מה יש הרגשה,שיש כ"כ הרבה אלבומים חדשים של מוזיקה טובה, מישהו קנה איזה אלבום? אני יודע שיצא לעידית הלוי, מאיה בוסקילה ועוד כמה. עוד משהו - את מי אני אראה בהופעה של קלי קלארקסון? שיהיה לכם סופ"ש מהנה ביותר, ומלא במוזיקה טובה. נ.ב - השבוע הקשבתי לאלבום השני של יוסי, אחרי המון זמן, והתעמקתי ברצועה בסוף - שירת הנווד - שלא ממש קיבלה התייחסות. המנגינה הזאת עפ המון אלמנטים אתניים, וכ"כ..חושנית, אפשר ממש לצייר בראש את הכל...זה מרגש ומדהים, להקשיב לזה אחרי המון זמן. תנסו את זה. שבת שלום לכולכם, וד"ש גם לקומונה השכנה של ניקי גולדשטיין, ולליבית, ולטל ימיני וכל האנשים. אל תשכחו להיכנס גם לשם, ולהמשיך להצביע גם שם לשיר של ניקי שעומד בצורה מכובדת במקום ה-10. זהו,נקווה שבקרוב נזכה לשמוע שוב את יוסי שר באיזו הופעה חיה... זה הפך להיות כמעט נדיר, הופעות שלו בפנינו, אבל לפחות כשזה קורה,זה הופך לנו, שמחכים לשמוע אותו כל פעם מחדש, לחוויה מרגשת ומיוחדת. שתהיה לכם שבת מקסימה....זו השבת האחרונה שלי כחייל הייתם מאמינים? "צעיר" שכמוני.ביי נשמות. אריאל.

yaelala14

New member
יששש!! בעזרת ה' יוסי יעלה למקום ראש

ראשון.. שבת שלוםם ומבורךך כולםם!!

ניר86

New member
שבת שלום ...

קודם כל שבת שלום לכולם ושבוע טוב .... לגבי דיסקים חדשים אריאל נראה לי שזאת שאלה רטורית כי כל דיסק טוב של מוסיקה ישראלית שיוצא אני קונה ואתה יודע את זה ומאיה ועידית כבר יש לי חחח :)... לגבי קלי קלרקסון איזה כיף לך שאתה הולך להופעה תהנה אחי ..מאיפה לך כרטיסים ???? אגב אם כבר הופעות ההזמנה שלי למסיקה עדיין בתוקף...לא הצעתי עוד לאף אחד ! ואווווו אחי אתה משתחרר אני צריך לדבר איתך על השחרור ביום ראשון שחבר שלי יקמבן אותך .... חוץ מזה אנשים להמשיך להצביע אני מצביע גם כל הזמן מהפלא ומהאתר וביום ראשון אני מאמין שהוא יכנס שוב לעשירייה ... קיצור שבת שלום וסופ"ש מהנה ושבוע טוב ...:)

ליבית1

New member
שבת שלום ../images/Emo140.gif

אריאל, "שירת הנווד" היא היצירה האהובה עלי ביותר מהדיסק של יוסי, אני חושבת שציירת אותה מדוייק.... היא באמת מאוד חושנית, היא ממלאת באנרגיות ומנקה אותך מכל מה שקורה מסביב.... זהו, שיהיה סוף שבוע מקסים לכולנו...

moranush86

New member
יא צעיר!! שבת שלום ומבורכת

אני בתחילת חודש הבאקונה לעצמי מתנת יום הולדת... את הדיסק של עמיר בניון

סימה ג

New member
מרגש כל פעם מחדש../images/Emo20.gif

אכן ולא רק שירת הנווד , כל שיר של יוסי הוא מוצלח , אכן זמר ויוצר שאין הרבה מסוגו בארצנו , תנסו פשוט כל שיר לעצום עיניים ורק להקשיב , זה מדהים , הקול שלו יכול לקחת לעולמות אחרים, המלודיות והסלסולים /מואלים שלו , אכן אני שומעת שוב ושוב את השירים ואף פעם לא נמאס , אין לו איזו הופעה בקרוב ? למה הוא לא מופיע לקהל הגדול הוא לא מקבל לדעתי את הבמה המגיעה לו !!

שבת שלום

חזרתי אחרי ששבוע לא היה לי מאיפה להתחבר.. ועדיין לא יצא לי לראות את הקליפ

יולי 17

New member
אריאל ריגשת אותי...../images/Emo23.gif

גם אני חושבת שזה שיר מדהים טוב לא בדיוק שיר,יותר נגינה..

9B9

New member
מסכימה!

זה מדהים!!! זה אחת המנגינות הכי מרגשות שיש!

שבת שלום לכולם את חשבון הטלפון

אני כבר ישלח באמת ליוסי הביתה .......חחחחחחחחח תהנו ושבת שלום:)

למעלה