שבת שלום לכולם ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif + ../images/Emo32.gif
היי חבר'ה, שבת שלום לכולם,
הקליפ השבוע נכנס למקום גבוה (מקום 7), נקווה ונחזיק אצבעות שהשבוע הוא שוב ייכנס וידורג במקום גבוה יותר, כמובן שבשביל זה כולם צריכים להצביע (Tני אישית מצביע SMS כמה פעמים ביום, זו השיטה הטובה ביותר). ומקסימום, אפשר לשלוח את חשבון הפלאפון ליוסי הביתה...
חוץ מזה מה שלומכם? משום מה יש הרגשה,שיש כ"כ הרבה אלבומים חדשים של מוזיקה טובה, מישהו קנה איזה אלבום? אני יודע שיצא לעידית הלוי, מאיה בוסקילה ועוד כמה. עוד משהו - את מי אני אראה בהופעה של קלי קלארקסון? שיהיה לכם סופ"ש מהנה ביותר, ומלא במוזיקה טובה. נ.ב - השבוע הקשבתי לאלבום השני של יוסי, אחרי המון זמן, והתעמקתי ברצועה בסוף - שירת הנווד - שלא ממש קיבלה התייחסות. המנגינה הזאת עפ המון אלמנטים אתניים, וכ"כ..חושנית, אפשר ממש לצייר בראש את הכל...זה מרגש ומדהים, להקשיב לזה אחרי המון זמן. תנסו את זה. שבת שלום לכולכם, וד"ש גם לקומונה השכנה של ניקי גולדשטיין, ולליבית, ולטל ימיני וכל האנשים. אל תשכחו להיכנס גם לשם, ולהמשיך להצביע גם שם לשיר של ניקי שעומד בצורה מכובדת במקום ה-10. זהו,נקווה שבקרוב נזכה לשמוע שוב את יוסי שר באיזו הופעה חיה... זה הפך להיות כמעט נדיר, הופעות שלו בפנינו, אבל לפחות כשזה קורה,זה הופך לנו, שמחכים לשמוע אותו כל פעם מחדש, לחוויה מרגשת ומיוחדת. שתהיה לכם שבת מקסימה....זו השבת האחרונה שלי כחייל הייתם מאמינים? "צעיר" שכמוני.ביי נשמות. אריאל.