שבת שלום לכולכם,אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי

יפית מן

New member
שבת שלום לכולכם,אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי

בארץ חזרתי וראיתי איך שהפורם מלא וגדוש בהודעות של עידוד ותמיכה שכו חסרה לנו באובדן יקירינו. רציתי לשתף אותכם ברגשות הקשות שעוברות עלי לקראת יום ראשון כ'א בשבט,כזכור לכם אלה הוותיקות.ליאת שרון דליה וסליחה עם שכחתי מי מכן.אני סבתא של מאור ילד של אור שנחטף בין לילה ,ילד בריא לחלוטין בן 7 שנים בדיוק חודש אחרי יום ההולדת שלו של 7 שנים,והנה ביום ראשון הבא עלינו לטובה היה צריך להיות למאור יום הולדת של 8 שנים ,ואני פוחדת מהיום הזה .הייתי רוצה ללכת לישון ולקום רק ביום שני .איך עוברים דבר כזה או יותר נכון איך מתמודדים אם יום כזה מר ונמהר בו הילד היה צריך לחגוג יום הולדת,זה הרי נורא ואיום,מאיפה לוקחים כוחות לעבור את זה ?אני כבר כמה ימים דאון שאני חושבת על זה!אולי מי ממכם יש לו איזה עצה לתת לי כי אני זועקת לשמים על ילד שלא חטא ולא היזיק לאיש שבמקום להיות עם אחיו ואחותו נמצא טמון בהר הזיתים איך השארנו אותו שם?אני זוכרת שכל יום מאור הגיע עפ ההסעה בשעה 2 בצהרים ובן זוגי הלך לתחנה לחכות לו שחס וחלילה לא יעבור את הכביש לבד,והנה במיטה קרה מה שקרה,איך שמרנו עליו במליון עינים והנה כך בפתאומיות שכזאת נחטף לנו ילד...בכג/ אדר ימלאו שנה לחטיפה ,איך עוברים את זה?למי שעבר כבר את יום השנה ויכול לתת לי עידוד הייתי מאוד מודה... מאחלת לכולכם שבת שלום ומנוחה בנחמת ציון נתנחם....ממניח יפית סבתא של מאור-ילד של אור הנציג שKBU CNRUNHO

יפית יקרה

ברוך שובך קודם כל. אני תמיד אומרת וזה כמובן מגיע מעומק ליבי ורגשותי, יום הולדת זה היום הכי הכי קשה עבורי. הרבה יותר קשה אפילו מיום האזכרה. ואם קוראים כאן בפורום קצת אחורה רואים שלא רק לנו קשה, לכל האמהות והאבות כאן קשה הרבה יותר ביום ההולדת. דורון היה אמור לחגוג לא מזמן, רונן, ירדן הייתה צריכה לחגוג בת מצוה, וסליחה ממי שלא הזכרתי. אנחנו ביום ההולדת של רותם, עד כמה שזה ישמע מוזר, קונים בלונים עם הליום, מכינים לו מתנה קטנה שאפשר להשאיר אצלו על הקבר, והולכים כל המשפחה המצומצמת יותר. אח"כ יושבים בבית ורואים סרטים שלו, המעט שנשאר. זה יום קשה קשה, וכל מה שנשאר זה לבכות ולעבור אותו, ולהמשיך הלאה בלית ברירה. אני שולחת לך חיבוק גדול

דליה ח

New member
ברוכה השבה

יפית, יש מאיתנו שכבר עברו כבר כמה ימים כאלה, וקשה להגיד שיש איך לעודד. אבל הכי מעודד שיש זה שיש לך איפה לבטא את הרגשות, ושיש מי שמבינים בדיוק איך את מרגישה. להגיד לך שזה נעשה יותר קל משנה לשנה ?,זה ממש לא כך. אני מאחלת לך ולבני המשפחה כוח ורגעים של שמחה.......................דליה

יפית מן

New member
שבוע טוב ומבורך לכולכם היות ואני שומרת שבת..

רק עכשיו ראיתי את הודעתכם ואני מודה לכולכם יחד ולכל אחד לחוד ותודה על ההשתתפות בצער וכך אני רואה שאצל כולם זה יום לא קל,כל שבת אני עושה חברת תהילים באים כ-20-30 ילדים מהישוב בו אני גרה ואומרים תהילים וכן את הפרק של מאור ובסוף כל ילד מקבל ממתק,או
כל שבת מהשו אחר. בקשתי מהילדים לבוא גם ביום ראשון ונאמר פרקי תהילים ונספר חוויות הרי ישנם ילדים שהיו בכיתה א יחד איתו וכן יש לו הברבה חברים וכך יחד נעבור את היום הזה, ביתי הדס גם כן תעשה בישוב שהיום גרה נ בו{אחרי החטיפה לא יכלו להשאר בבית ולכן עברו לגור בישוב אחר}תאסוף ילדי הישוב ויגידו יחד תהילים וכל ילד יקבל סיפרון. כל טוב לכם ולשרון הצלחה בתפקיד החשוב הזה ולכל אחד לחוד שיתן ה' לכולכם ברכה והצלחה בכל העינינים והכל בלב שמח אוהבתותכם יפית סבתא של מאור ילד של אורץ בהודעה שכתבתי ביום שישי נכתב באנגלית יתכן ולחצתי אבל לא יכולתי לתקן כי שבת היתה כבר בפתח לכן עימכם הסליחה

eaz1514

New member
ליפית, יום קשה לפניך ../images/Emo24.gif

יום הולדת של ילד שאיננו הוא היום הקשה ביותר בשנה, את שואלת איך עוברים אותו? פשוט נותנים לו לעבור, כל אחד לפי דרכו והבנתו ובכוחות שמצליחים לגייס מהמשפחה, מהסביבה ומהפורום הזה שנותן כל כך הרבה תמיכה בדיוק בנקודות הכי כואבות. אני בטוחה שאת כאשה מאמינה תמצאי מעט יותר נחמה בתפילות, ה' נתן ה' לקח יהי שם ה' מבורך.....
אילנה, אמא של רונן

שרון123

New member
הכי קשה שיכול להיות../images/Emo14.gif

היום הולדת הראשון בלעדיהם
וגם כל ימי ההולדת שלהם שעוד יבוא. כל החודש הקרוב יהיה נוראי, לצערי אין לי שום עידוד בשבילך
תנסי לעבור כל יום ביומו. לי מאד עוזר, לקראת ימי ההולדת והאזכרות, לתכנן משהו לזיכרה - זה יכול להיות ספר, או אלבום, או טכס, או סירטון וידאו, אתר אינטרנט וכד'. אבל יש אחרים שהפעילות הזאת רק מושכת אותם עוד למטה. תמצאו אתם את מה שמתאים לכם

יום הולדת הוא יום קשה

קשה מאוד. קשה לי להמליץ לך מה לעשות באותו יום, מה גם שראיתי שמצאת משהו שמדבר אלייך. שיעבור לך סביר.

למעלה