שבת שלום לכולכן שאלות על הנעלים

1הירוקה

New member
שבת שלום לכולכן שאלות על הנעלים

איזה גשם , אנחנו החלטנו לנצל את הגשם ולהכין את המיטה הגדולה ( לעומת העריסה ) עבור הקטנציק כבר בן חודש וחצי נראה לי שכבר אפשר להעביר אותו מהחדר שלנו ולישון קצת בשקט שינה - האם איכות השינה של הילד נפגעת כתוצאה מנהעלים , פתאום הוא מתחל לישון לא טוב אשמח לקבל את תגובותיכן , שמעתי מאמא אחת שמאז שהיו לילד נעלים הוא הפסיק לישון וכן איך הכי נוח להם לישון עם הנעלים על הבטן או הגב או הצד , לי תהיה בעיה כי הוא ישן רק על הבטן ואחרת לא נרדם , מפגש תגידו מתי זה באמת מספיק זמן להתכונן ונבוא בכיף.אנחנו מעדיפים יום שלישי אחהצ או שבת כי אנחנו עובדים גם בפסח (בעלי ) אני אפגוש את רחלי ביום שלישי אני מקנא בה על זה שמורידים לה את הגבס ומצד שני מזדהה עם החששות של קבלת הנעלים .. בכל אופן אהיה שם בשבילך רחלי רק עוד יומיים שבת שלום

לגבי שינה

אושרי ישן על מזרן של "מיטה וחצי" שלומר 120 רוחב, על שטיח שעל הרצפה. הוא מסתובב כמו שעון ולא רצינו שהוא יתקע בסורגים של המיטה וזה יגביל אותו. אני גם מניקה אותו בשכיבה בלילה וזה מאוד מאוד עוזר. לאחר זמן ההסתגלות לנעלים, בו קשה גם ביום וגם בלילה, אושרי לא הראה שום סימנים שקשה לו לישון בגלל הנעליים. פחדתי שהוא לא יוכל לישון על הצד- הוא ממש אהב עם הגבס. ושמתי לו כריות שיתמכו בו. אחרי כמה ימים הוא למד לעשות משהו כמו X עם הרגלים ולישון. תוכלי לראות תמונה באתר שלנו. הוא תמיד ישן על הגב ועל הצד וכך זה גם היום. הוא אמנם לא ישן על הבטן אבל לפי מה שאני רואה לא נראה לי שאם אגם רגיל לבן תהיה לו בעיה כל שהיא. לא שמעתי גם תלונות על שינה מאילן וחנה לגבי אפרת כך שנראה לי שגם שם אין בעיה. אכתוב בהודעות המפגש מתי אתם מעדיפים. נתראה עידית

רחלי וירוקה

במיוחד רחלי. לא זוכרת אם המלצתי לך לקרא על איך לשים את הנעלים, מסמך שכתבו אורטוסיסטים באיווה סיטי. ממש מומלץ, היה עוזר לנו מאוד אם היינו מגלים אותו אז. הם למשל כותבים לקחת את הימים הראשונים באיזי יחסי. אנחנו היינו לחוצים שאם אושרי לא יהיה חצי שעה עם הנעליים הק"פ יחזור. נו באמת. וגם רציתי להזכיר לשאול את הרופא על המעלות. אולי תביאי איזה חומר כתוב?

עשיתי סקר בנושא לפני כמה ימים

תותוש היה איום ונורא מסבחינת שינה מהיום הראשון. אני בטוחה שאי אפשר להאשים את הנעליים בזה אבל אני גם די בטוחה שיש להן חלק בזה. גם עם הנעליים לא נתקעות בסורגים הרי שהוא לא יכול לישון על הצד כמו שהוא ישן בד"כ בלעדיהן. אבל השאלה למעשה תאורטית - הרי לא נוריד לו את הנעליים... ולגבי המפגש - שמחה לשמוע שתצטרפו ורושמת עדיפות ליום ג'.

למעלה