שבת שלום לכולם- אולי למישהו יש רעיון...

מיריאל1

New member
שבת שלום לכולם- אולי למישהו יש רעיון...

רציתי לשאול אם יש כאן משהו שהתמודד עם ילדו בקריעת ספרים ומחברות וכו'. רום מאוד נהנה לקרוא ספרים, מחברות, חוברות חשובות וכו' ובטח ובטח גם עיתונים. איך אבל איך אפשר לגמול אותו מזה הוא כל כך נהנה לעשות דווקא הוא בא עם הספר אלינו מסתכל אלינו ואומר לנו אוי אוי אוי... וקורע!!! כל היום צריכים להיות אחריו- ולעיתים זה אפילו מגיע לעבודות של הילדה או ציורים של הקטן. בהתחלה לפני שנים היינו שמים לו ערמת עיתונים ואומרים לו זה מותר! והיינו שמים ספרים ואומרים לו: זה אסור! ממש לצערי זה לא עזר. יש כאן אולי איזה רעיונצ'יק לעיניין? תודה מירי

היי מיריאל 1 ,שבוע הספר הסתיים לא? ../images/Emo8.gif

לצערי גם לקטרין היה את הקטע הזה של לקרוע, אבל מה זה קרעה לי המון דברים חשובים איזה בעסה , לדבר לא עוזר , אבל מה ? אני הבנתי שהיא נהנת מהרעש שזה עושה, של הקריעה, אז מצאתי משהו אחר כמו ניילונים של אריזות אלה כמו קבצונים , מתפוצצים ,שאורזים כשעוברים דירה , מכירה? אבל בין לבין לימדתי אותה לגזור עם מספריים , כי לא הייתי בטוחה למה היא עושה את זה , אז גם למדה להסתכל על תמונות ולגזור פחות או יותר לפי הציור,היא לרוב הייתה קורעת לי עיתוני לאשה ,אבל לדעתי זה יעבור לו את יודעת כל פעם יש להם קטע אחר, תנסי למצוא לו חלופה אחרת

Michal NS

New member
קבצונים...זה מעולה!...זה נקרא פצפצים../images/Emo59.gif

שיר גם אהבה לבוא אלי כשהדפים והכריכה נפרדים אחד מהשני. היא מאוד אהבה לראות אותי מדביקה חזרה עם סלוטייפ. יש לה משהו עם הסלוטייפ הזה...היום כבר פחות אבל היתה תקופה שזה היה נורא. קלסרים חשובים אוחסנו בחדר ארונות למעלה... נייר צלופן גם הולך טוב. ...

מיריאל1

New member
הי שוב יקיריי,../images/Emo24.gif

וואלה ריקי נתת לי רעיון עם הפצפצים- אולי זה יהיה תחליף טוב לספרים ולעבודות של ילדתי ולציורים של עילי. לגבי מספריים- זה מאוד רחוק עבור רום- לא נראה לי שזה יהיה קל ללמד אותו לגזור. ואהרון- חחחחחחח חזרת אלינו סוף סוף עם ההומור שלך, התגעגעתי אליך.... נשיקות ושבוע טוב מירי

חני ח

New member
מירילה - מכירה את זה ../images/Emo4.gif

יפתי אין פיתרון - צריך פשוט להיות לבד ולא לאפשר לו לקרוע - כך זה אצלי ואם פיספסתי אז נקרע .................. שבוע טוב.

למעלה