שבת שלום לכולם - אנא עזרה

איההההה

New member
שבת שלום לכולם - אנא עזרה

אני מאד רוצה לסרוג לעצמי כובע מדליק במסרגה אחת. מצאתי ברשת שתי דוגמאות שמאד מוצאות חן בעיני אך הבעיה שלאחת ישנן הוראות באנגלית ואני מפחדת שהמונחים הקשורים לסריגה עצמה לא יהיו לי מספיק מובנים, ולשניה יש לי רק תצלום מקסים... אם מישהי/מישהו יהיו אדיבים לספק לי תרגום לפחות להתחלה של ההסברים, אני כבר אמצע את דרכי הלאה. יופי של פורום!

שוב להתחיל כמו כיפה עד

לקוטר הרצוי לצמצם ולסרוג ישר 4 סמ להתחיל מצחיה בערך מגבה לגבה תוך שאת מעגלת את הצדדים שוב בהצלחה

שלום לך איה וברוכה המצטרפת

הכובע סרוג במסרגה אחת. ומתחילים אותו כמו כיפה לאחר מכן יש לך קטע ישר בלי הוספות ואז לאחר גובה הראש את מוסיפה לשולים. אבל יש לנו מומחית לכובעים כאלה ומכל הסוגים עינת שובל וכמו כן מנהלת הפורום שרון. בכל מקרה בהצלחה

טובה ב

New member
היי איה, הנה תרגום של

שלוש השורות הראשונות בלבד. תנסי לקרוא אותן מול ההוראות באנגלית, ואולי תוכלי משם להבין לבד את ההמשך. שווה להשקיע בלימוד הז'רגון המיוחד של הסריגה, כי זה יתן לך כלים עצמאיים בהמשך, ולא תזדקקי לעזרה מבחוץ. זה בעצם למידה של שפה מסויימת. אם תיתקלי בשאלות- אנחנו כאן. לא תרגמתי את המידות, כי הן נתונות באינטשים, וזה מכביד. אני בדרך כלל מכינה דוגמית, וקובעת לפיה את המידות הנכונות לי. בהצלחה. רוצה לראות אחר כך צילום ל הכובע שלך, אני במיוחד אוהבת כובעים מסוגננים.

איההההה

New member
תודה לכל המגיבות ../images/Emo24.gif

אני מחר אקנה צמר ואצא לדרך... מבטילה תמונות גם אם יצא זוועה...

טובה ב

New member
אין כזה דבר- יצא זוועה:

אם תדבקי בהוראות- יש סיכוי טוב שזה גם יצא טוב, ואם לא - תמיד פתוחה הדרך להתרה- ולהתחלה מחדש. ואם את צריכה עידוד, כי לפרום זה מבאס- אנחנו פה.

איההההה

New member
טובה תודה על העידוד...

פשוט כבר שנים לא נגעתי במסרגות... בזמנו סרגתי הרבה אפודות וכובעים בשתי מסרגות ועם מסרגה אחת רק מפיות שהמצאתי דוגמאות מהראש אבל כבר עברו כמעט 20 שנה מאז אחזתי מסרגה ביד...

טובה ב

New member
אני בטוחה שזה יחזור אליך

ועכשיו בתוספת הנאה, כי היום ז כבר לא בושה לסרוג, גם לא בפומבי. פעם הייתי מסתירה את זה, שלא יגידו יעכנה- אבל היום מתייחסים לזה כאל אומנות אכספרסיבית, שמכבדת את מי שעוסקים בה. לפחות בתחום הזה הצדק, בעולמנו הקשוח, יצא לאור.

למעלה