שבת שלום לכולם אני אמא !!!!!

מושיתי

New member
שבת שלום לכולם אני אמא !!!!!

ילדתי ביום שישי שעבר בדיוק בשבוע 36 בלידה רגילה ב12 בצהרים עשו לי פקיעת מים בפתיחה של 1.5 מחיקה 90 אחוז ואז קצת נתקענו בשעה 4 לפנות בוקר היינו בפתיחה 10 ונכנסנו לחדר ניתוח ללידה בשעה 4:45 יצא הבכור שלנו במשקל 2 קילו ואחרי 40 דקות קשות במיוחד יצא השני שלנו במשקל 2400 הוא קצת הסתבך בפנים והוא יצא כחול ובחוסר חמצן ועלה ישירות לטיפול נמרץ ובקצרה היום שבוע אחרי שניהם עדיין בפגיה אוכלים בקושי ומקווים לצאת הביתה במהרה אנחנו עייפים מאוד מבטיחה להשתדל לעקוב אחרי כל העידכונים של כולם במשך השבוע הקרוב שבת שלום

mipmip2

New member
המון מזל טוב,

להולדת הנסיכים. שתגיעו הביתה במהירה!

ליה77

New member
מזל טוב מושיתי יקירה!

מקווה שתשתחחרו הביתה בהקדם! תעדכני אותנו.

../images/Emo49.gifמושיתי

איזה יופי. לידה רגילה! מקווה שהבובונים בסדר. יתחילו לאכול ויצאו הביתה במהרה. שתהיה לך החלמה מהירה ואושר מהנסיכים.

Almog6607

New member
מושיתי אמא יקרה!!!!!../images/Emo13.gif

המון המון מזל טוב להולדת הבנים!! ב"ה את אחרי ואני בטוחה שבמהרה כבר תצאו ארבעתכם הביתה מאושרים!!! שתהיה המשך שבת מקסימה ותמשיכי לעדכן!!!

shushoni

New member
המון מזל טוב ../images/Emo20.gif

אני זוכרת אותך טוב מההתפקדויות כי חלקנו את אותו תל"מ ובאמת הייתי סקרנית מה קורה איתך בשבוע האחרון, המון מזל טוב, ישצאו במהרה מבית החולים ותגדלו אותם בנחת

מושיתי שבת שלום , והמון מזל טוב להולדת

הנסיכים , שישתחררו במהירות מהפגייה , גם בנותיי היו בפגיה שבועיים ומנסיוני זה לא כזה נורא , דווקא נרגעתי כאשר בדקו הכל וראו שהכל בסדר , ובזמן הזה אני התאוששתי מהניתוח , כל הכבוד שילדת לידה רגילה , ומחכה לעדכונים כשהבובונים יהיו בבית ב"ה

מושיתי

New member
תודה רבה לכולם עידכון חם

כולנו בבית !!!!!!!!!!! היום חזרנו הביתה ועכשיו כל הבנים שלי שוכבים במיטה (כולל הבעל ) נקיים ומרוצים ואני בדרך לשם יום טוב

f i s t o o k

New member
../images/Emo140.gifאיזה כייף- מזל טוב

שמחה לקרוא שסופסוף כולם בבית, שתהיה החלמה מהירה והסתגלות קלה לשגרה נוחה לכולכם בריאות ואושר

../images/Emo99.gif מושתי יקרה מזל טוב,המון ברכות ונחת

מהחברה הקטנטנים,והחלמה מהירה כשיהיה לך זמן תספרי לנו מה היה בין הלידות? שהלידה השניה הרבה יותר קשה.תודה לימור

שירישי

New member
מזל טוב מושיתי../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

קראתי את העדכון ושמחתי לשמוע שגם "הצעיר" בתאומים כבר בבית. מאחלת לך הרבה אושר ונחת מהבנים ותמשיכי להיכנס לפורום כשיהיה לך רגע פנוי. מזל טוב!

זיק5

New member
מושיתי יקרה - מזל טוב

ומאחלת לך שהות קצרה בפגיה ושהם יעלו על "דרף המלך" בעניין האוכל.. אנחנו שוחררנו מהפגיה מוקדם מידי (לדעת כל הרופאים שדיברתי איתם) ועדי שלנו לא מצליחה לצאת מהפגות היא עדיין 1.960 אבל בבית. אם את רואה שיש בעיות בהאכלה שלהם- תתעקשי להשאיר אותם שם עם כל הקושי. זה עדיף מאשר מה שאני עוברת עכשו עם עדי שלי.

למעלה