שבת שלום לכולם, אני מאד אודה אם

NoKiA2003

New member
שבת שלום לכולם, אני מאד אודה אם

מישהו יוכל לשלוח לי למייל את השיר "זהב טהור" של סי ב-mp3, תודה מראש והמשך הצלחה בפורום. המייל שלי: [email protected]

actress

New member
לא חוקי../images/Emo70.gifאני ממש לא בעד העברות../images/Emo46.gif

כאלה, וואלה יופי במקום לקנות דיסקים בואו נעביר את השירים במייל מה אני אגיד לך שיטה גאונה NOT!
אומן צריך להרויח מהעשיה שלו ובגלל זה אנחנו קונים דיסקים ולא מעבירים שירים במיילים

ט י נ ה

New member
עם טיפת עדינות אפשר גם אחרת ..

הי לך ושלום השיר זהב טהור יצא סוף סוף באוסף החדש שלי " רגעי סי " אשמח לשמוע את תגבותך לאחר שתרכוש אותו שלך סי

actress

New member
צודקת אבל, נוקיה וסי היקרים....

לאחר שנוקיה כתב הודעה נוספת פה היא נמחקה מפני שחלה אי הבנה, זה מאוד מעצבן שלפעמים יש אנשים שתופסים כאן טרמפים ומנצלים את זה שהאומן נמצא כאן על מנת לבקש ממנו שיר כזה או אחר... יש מצב שאנחנו בוטחים באותו בנאדם והיו מקרים כאלו או אחרים ואני לא אזכיר שמות על כאלה שניצלו פשוט... וחוץ מזה הנהלת הפורומים עצמה אסרה על העברת קבצים עקב זכויות יוצרים. ולך נוקיה סליחה על מה שכתבתי אבל תבין גם שלא בדיוק ידעתי מי אתה והשארת אותי מחוסרת פרטים ולכן דאגתי עמך הסליחה
וברך הבא לפורום נוקיה

NoKiA2003

New member
קיבלתי את ההתנצלות ואני מבין את

ההערה ואת הבעייתיות בבקשה שלי אם כי, לדעתי, קצת מחשבה לפני כל תגובה, תרבות דיבור ויחס הולם לכל פנייה בפורום ומחוצה לו, בין אנשים, היו נעימים יותר במקרה הזה ובכלל. סי, אקנה את הדיסק (ולא רק בגלל השיר הזה
) אני עוד זוכר את ההופעות הראשונות שלך בבית לסין בת"א ובצוותא לפני המון המון שנים ואני מאד אוהב את הדיסק הראשון עם להקה מקומית ואת החידוש לכמו צמח בר ובוא נבכה אהובי ויש לי חיבה גדולה והוקרה ליצירה שלך ולך כאמן. אני אשמח להשתתף ולשתף, לעלות רעיונות ואינפורמציה בפורום גם בעתיד. המשך שבת שלום

actress

New member
../images/Emo25.gif צודק ונשמח לשתף פעולה ../images/Emo45.gif

ושוב ברוך הבא

ט י נ ה

New member
../images/Emo31.gifנוקיה 2003 אהלן אחי../images/Emo45.gif

אני עונה רק עכשיו כי פשוט הופעתי יום יום ולא היה לי רגע זמן לנשום אני מאוד מסיכמה איתך ומקווה שתקרא את ההודעה שלי יש לכל מסר דרך להיאמר אני ממש התקוממתי על הדרך בה ענתה לך מיכלי אבל היא מקסימה והתגובה שלה נבעה מהרבה מיקרים קודמים שלך אבל אתה מסכן קיבלת את הבוקס ... אני שמחה על מה שאתה מספר על העבר שלך במופעים שלי... אני מאוד מתגעגעת לימים של מרתף עליו בית לסין או צוותא כשעוד עמדנו חמישה איש על הבמה אפילו במקומות כאלו ולאף אחד לא היה אכפת לחזור באמצע הלילה בלי שקל בכיס..... אבל לכל תקופה יש את הענין שלה..... ו7אני בטוחה שעוד יבואו ימים של רוק אנד רול רציני יותר וכלכלי יותר בארץ שלנו ...... שלך סי

actress

New member
שימו ../images/Emo23.gif מה הוסיפו למעלה בכותרת../images/Emo13.gif

למעלה