שבת שלום לכולם..היום יום מנוחה לא צפויים אורחים..

הדסהש1

New member
שבת שלום לכולם..היום יום מנוחה לא צפויים אורחים..

שבת שלום ומבורך. הדסה

שאלתי אותך אם ראיתם את שולי ראנד במועדון הגריי ביהוד.
לא ענית לי
ציפי יופי שנהית עם הנכד, גם אנחנו היינו ביום המשפחה אתמול עם הנכדה הקטנה, היה יופי.

הדסהש1

New member
סיפרתי שאנו הולכים לגריי..זה ליד הבית

אנו לא יוצאים מחוץ ליהוד כי אין לנו רכב

הדסהש1

New member
יום שבת רגוע עובר עלינו עדי והמשפחה באו לשעה קצרה

נהנתי מהנכדים שלא ראיתי אותם 3 שבועות...אריאל גודל בקצב שלו...דומה ליונתן שהיה בגילו...

yaely2

New member
מנהל
סחפתם אותי

תודה לאל שאנו בריאים ושלמים ושימשיך ככה.

גם אני אתמול ביליתי עם הנכדה שלי ובעלה. הנכדה טרחה ועמלה כדי לפנק אותי והכינה סעודה שהייתה טעימה מאוד.

בעלה, היה אלוף בברידג' ישב והסביר לי כול מיני טריקים במשחק, בקיצור היה לי כיף. קניתי להם סכום יפה לדירה החדשה, עדיין בשכר דירה, די חששתי מהתגובה למתנה, אבל הנכדה שלי מאוד התלהבה כי בדיוק חסר לה כמה פריטים בסכום הקודם שלה.
הזוג הצעיר יצא לסופ"ש בבית מלון ואני הלכתי הביתה.

מה אאחל? שנהנה מהנכדים שלו עד כמה שנוכל, בבריאות מלאה ובצלילות הדעת.

יעלי - סבתא

אח איזה יום יפה , |

השמש בשמים, תפקח את העינים.................בצהרים יצאתי לגינה עם כיסא ועיתון , היה כיף .
לקראת ט"ו בשבט , עץ השזיף בגינה הוציא כ20 פרחים, וכולם, רק בחלקו התחתון של העץ. היום ראיתי שרובם נבלו , ולא השאירו שום סימן של המשכיות . האמת , העץ הספציפי הזה מאוד בעייתי .גם לפני השלכת , העלים שלו היו כולם מחוררים, כנראה שהיו עליו טפילים . זה העץ היחידי בגינה שאינו מניב , והוא כבר בן 5 שנים, כמו יתר העצים . בכל מקרה הזהרתי אותו , שאם ימשיך כך, סופו קרוב . יש במשתלות הרבה עצים שישמחו להחליף אותו לעבור לגור ב "בוסתן" הקטן שלי , שמקבל כל כך הרבה אהבה וצומי .
ציפי את בוודאי זוכרת את עוגת התמרים שלא שלחתי לך את המרשם שלה . ובכן היום הוצאתי מהפריזר את אחותה התאומה, [ כשאני אופה , תמיד כפול]. הטעם ................ עוד יותר גרוע מכפי שזכרתי .מזל שבעלי אוכל אותה , כי אני הייתי אומרת קפארה וזורקת לפח .
הדסה , עלמה בתמונה , מאוד מזכירה לי את אחת הבנות שלי, [זו מיוהנסבורג] . יש לה את אותו גוון צבע עור ושיער שופע , וגם לה היו קוקיות .
שיהיה לכולנו שבוע טוב והרבה בריאות , תמר .

למעלה