שבת שלום לכולם!!! המלצות לסרטים???

שבת שלום לכולם!!! המלצות לסרטים???

הגיע סוף שבוע ואני רוצה להתחיל פה מסורת שכל אחד יתרום מנסיונו השבועי ויעזור להמליץ פה על סרטים. או לחילופין להזהיר מסרטים גרועים. אני רוצה להתחיל ולהזהיר מהסרט החדש של קווינטין טרנטינו "חסין מוות". גררררווועעעע ממממאאאווודדד!!!!!!!

Nimrod121

New member
יפתי, זה אחלה רעיון.

אהבתי. אני אחד שמבלה הרבה מאוד זמן בבתי הקולנוע. בעיקר בסופ"ש. כך שאני ממליץ על הסרטים "ספיידרמן 3", "נורביט", "שודדי הקאריביים 3 (סוף העולם)", "מיסטר בין: אסון עם דרכון", "לילה מוטרף במוזיאון". את כל אלו ראיתי בקולנוע והיה ממש כיף ונחמד.

הזהרה מהסרט: מיאמי ווייס

אוישש סרט גרוע מאוד..!!!! הלכתי לקולנוע ביום האהבה עם כמה חברים לראות את הסרט... גלובוס משו (נראה לי) בקניון מלכה בירושלים.. בואנההה הסרט רע... קודם כל לא מבינים את הפואנטה.. אנשים עזבו באמצע הסרט,ובחוץ נשאלו השאלות בין האנשים אם מישהו הבין! קיצר אני וידיד שלי התבאסנו אז הלכנו לאינטרנט אצלו ובדקנו... בקיצור הבנו בערך את הכתוב...אבל לא סיפרו בתקציר על מה בדיוק היה הסרט... הלכנו לראות את התגובות לסרט..זה היה קצת למטה באותו הדף ופשוט צחקנו.. כולם הגיבו שראו את הסרט ולא הבינו.... אם בא לכם להתבאס לכו לסרט הזהQ!!

MANY MEN

New member
גם בלי הסרט אפשר להרגיש מבואס תלוי

מה הבנאדם משדר . חיובי או שלילי זה הכל

טריפל איקס 2! עם אתה רוצה יש לך לינק למטה!

אתה יורד קצת למטה באתר,ויש לך שניות לאחור ואז הורדה אתה לוחץ על זה ושומר איפה שבא לך!

HeNoOsH

New member
שבת שלום :]

אחלה רעיון..חחח המלצות ממני לסרטים אתם לא תיראו אף פעם כי אני לא הולכת לסרטים.. פעם אחרונה שהייתי היה אולי לפני שנתיים +-

למעלה