שבת שלום לכולם ובמיוחד לך גריני|חיב

niki268

New member
שבת שלום לכולם ובמיוחד לך גריני|חיב

אמרתי שאחזור,ואני תמיד גודלת קראתי הרבה ספרים בחיי אבל את שיחות עם אלוהים תאמת לא קראתי רק עינתי בטיול שהפלגתי לפני שנתיים. מה שכן גם לי יש שיחות כאלו איתו,לפעמים אני לא בתדר הנכון כשאני לא חושבת נכון,כשאני קטנונית או רגזנית כן קורה עם כל הידע שלי לפעמים קשה לי,איתי.זה קורה שאנחנו רבות
אבל בסוף אני מנצחת
ואני יודעת שהרגשה זאת לא עובדה.ואני לא מפחדת מהפחד,אני יודעת שאתה אבא אוהב אותי ושומר עלי כל רגע.ואני אוהבת אותך. וכל ירידה לצורך עליה,וזהו אני צועדת עכשו שוב קדימה!!! עושה חשבון נפש עם עצמי כל יום במיוחד עכשו לקראת כיפור.ולומדת לראות איפה הסנדלרית הולכת יחפה
ויאללה הכל טוב ויהיה יותר טוב. שנה חדשה אוהבת מכל הלב אהבת חינם את כל האנשים שעדיין לא קראתי אותם. ועוד אקרא! באשר הם. ומאחלת לכול עם ישראל אהבה שרק אהבה תביא אהבה.

osho7

New member
אמרת את המשפט הכי חשוב

שאת לא מפחדת מהפחד. זה גדול. כי רוב האנושות סובלת מהפחד של הפחד.בעצם כל ההתפתחות שלנו קורית כשאנחנו בתחתית. בכעס פחד עצב וכו.. אם אנחנו מרשים לעצמנו לחוות את הרגשות ה"שליליים" האלה עד הסוף בלי לפחד אז אנחנו עוברים דרך המדרגה הזאת וגדלים. בעצם כל פעם שרע לנו זו הזדמנות לגדול. ברגע שלומדים להתייחס לזה ככה, החיים משתנים לגמרי. עכשיו בטח F יבוא ויגיד משהו ....אוהבת אותך F...

niki268

New member
נו מה היתי שם,לא ידעתי מי אני בכלל

ולקחתי קורבנות על עצמי כי תמיד האשימו אותי. גדלתי מזמן, התבגרתי,החכמתי,[תמיד אמרו לי שאני חכמה ] רק שלא הערכתי את עצמי,והיו עולים אלי לרגל[עד היום] אני יודעת מי אני לאן אני הולכת ולפני מי אני אתן את הדין. היום אני עוזרת כי זה היעוד שלי בחיים,אוהבת לעזור אבל חושבת תמיד: אם אני רוצה ,יכולה ,ומוכנה בכלל. כי אם מישהו לא מספיק מוכן אז זה לא שווה,וזה מעייף אותי כשיש התנגדות. וכשתלמיד מוכן המורה מופיע.ויש לי המון תלמידים . אוהבת לאהוב ולשמוח.וזה הכי חשוב בחיים,לדעתי.וגם בתורה כתוב : מצווה הכי חשובה זה להיות שמח,וזה קשה בעולם הזה יש הרבה כאב,רוע וצער. אוהבת,ושבוע טוב.

למעלה