שבת שלום לכולם וחג שמח

anatus1

New member
שבת שלום לכולם וחג שמח../images/Emo151.gif

רציתי לשאול שאלה ורציתי לשאול איך אני צריכה לנסח את השאלה... לפני יומיים הייתה לי שיחת נפש עם ידיד שלי והגענו למסקנה שהציפיות שלי מהקשר שלנו הם קצת שונות משלו, רציתי לדעת בכל זאת מה הוא חושב עליי ומרגיש כלפיי, והאם השיחה עשתה משהו לטובה או לרעה. אשמח לייעוץ. תודה וחג שמח

blackcat2

New member
הי../images/Emo9.gif

מה ההבדלים באופן בו אתם רואים את הקשר בינכם? האם את מבקשת לקדם עימו קשר רומנטי והוא מעוניין לשמר קשר רומנטי? האם זה ההיפך? האם זה בכלל לא בכיוון? נשמח לקבל עוד מעט רקע. כדאי לפרוס על השאלה: מה השפעותיה של השיחה ביני לבין X על עתיד הקשר? סה"כ 7 קלפים- משמע 6 קלפים+ קלף מסכם. נא לדייק.

anatus1

New member
היי, פרסתי והנה התוצאה ../images/Emo51.gif

היי, הנה התוצאה: מה - שישה גביעים השפעותיה - קוסם של השיחה - אס המטות ביני - עשרה מטבעות לבין X - מלך החרבות על עתיד הקשר - שלושה מטות סיכום - יום הדין בשיחה אמרתי לו כל מה שאני חושבת על הקשר וגם משהו שלא הייתי צריכה להגיד, בכל אופן הוא אמר לי שכרגע הוא אינו בנוי לקשר רציני כי הוא צריך לעשות "סדר" אצלו וכרגע זה מה שהוא יכול לתת לי. הייתי רוצה לדעת מה הוא מרגיש כלפיי והאם יש סיכוי שיתפתח משהו חיובי יותר או שאולי בכלל הוא מעוניין במישהי אחרת? אילו פריסות עליי לעשות? אשמח ליעוץ... תודה ופורים שמח לכולם

צ ל י ל 8

New member
ובכן.. ../images/Emo68.gif

מה - שישה גביעים השפעותיה - קוסם של השיחה - אס המטות ביני - עשרה מטבעות לבין X - מלך החרבות על עתיד הקשר - שלושה מטות סיכום - יום הדין אני חושבת שהשיחה בינכם עשתה לו משהו, אם כי אולי הוא לא יגיב על כך באופן מיידי. האם רמזת לו על ביסוס הקשר מבחינתך? הוא לא אוהב שמחליטים בשבילו. הוא אדם קצת קשה, אוהב לאמר את המילה האחרונה בכל דבר, וייתכן שבגלל זה היה לו קשה עם השיחה בינכם. יום אחד הוא יתעורר ויבין על מה מדובר. תני לזמן לעשות את שלו

anatus1

New member
../images/Emo51.gif ראשית כל תודה

היי, אכן אמרתי לו שאני רוצה קשר יותר רציני והוא אמר שכרגע זה מה שהוא יכול לתת, אני מעוניינת גם לדעת מה הוא מרגיש כלפיי, והאם מבחינתו הקשר יכול להיות יותר מחייב, איך עליי לשאול??? תודה רבה ואשמח לשמוע

blackcat2

New member
הי ענת../images/Emo140.gif

מה שבטוח מהפריסה היא שהשיחה גרמה לו להבין שהוא נדרש להכריע בענין שלכם לכאן ולכאן. מלך החרבות המייצג אותו מדגיש כי הוא בוחן את הזוגיות שלכם במושגים של שחור או לבן- האם הזוגיות היא נכונה או לא נכונה עבורו. מאחר ועתיד הקשר מיוצג ע"י קלף חיובי (ובכלל לא בלטו קלפים בעייתיים) אני אופטימית לגבי הסיכויים. בהצלחה.

anatus1

New member
היי ../images/Emo54.gif

תודה, ואשמח מאוד אם תוכלי להסתכל על מה שהוספתי ולייעץ לי באיזו פריסה/ות להשתמש. תודה וחג שמח

צ ל י ל 8

New member
אולי ננסה לעשות...

מה X מרגיש כלפיי מבחינה רומנטית בחודש זה? 5 קלפים+קלף סיכום. ונא להמתין בסבלנות

anatus1

New member
היי וחג שמח ../images/Emo151.gif../images/Emo140.gif

פרסתי כפי שהצעת לי והנה התוצאות: מה - שני גביעים X - מיזוג מרגיש כלפיי - עשרה מטות מבחינה רומנטית - שש חרבות בחודש זה - אביר הגביעים סיכום - אביר החרבות אני מאוד מעוניינת לדעת אם הוא מעוניין שהקשר יתפתח או שהוא מעוניין בקשר רציני אבל לא איתי, מה צריך לשאול??? שוב תודה רבה וחג פורים שמח לכולם

batgalim

New member
הי ענתוש, חג שמח

התקופה בה אתם נמצאים כיום היא תקופה בה הדברים יכולים להיות הרמוניים ולבוא מתוך שיתוף ואהבה, הוא יודע כי את מעוניינת בו ורואה את ההזדמנות שנפלה לידיו, איתך הוא קיווה להגיע לשקט, למערכת יחסים ללא סערות וריגושים מיותרים - כנראה משום שחש בטוח בחברתך. אך משום מה - דווקא הקלפים ששמת על השולחן גרמו לו לכובד ולתחושה של אובדן, של סופיות. ההתחייבות שיצטרך לקחת באם יסכים ללכת עם הזוגיות הזו עד הסוף כבדה מידי עבורו בחודש הזה, הוא חש עמוס מידי - אנרגטית. יכול להיות שהוא נמצא עדיין במערכת יחסים שלא הגיעה לסיומה המוחלט, ולכן לא יוכל לקבל על עצמו התחייבות נוספת. כרגע - הרגיעי את הרוחות, תני לו את המרחב לו הוא זקוק. נראה לי שהתחושות שלו כלפייך אינן זמניות. תני לו לנוח, להיות עם עצמו ולחשוב - ותדאגי שהוא ידע מזה שכרגע את פותחת לו את הדרך אליך - ללא הלחץ!!! הסבירי לו שהוא צריך להחליט, ושאת תקבלי כל החלטה בהבנה. דבריך צריכים לבוא מתוך רוגע והמון הבנה - כי זה מה שהוא צריך כרגע.

anatus1

New member
היי ולילה טוב...../images/Emo29.gif

היי, רציתי לדעת האם באמת הוא נמצא בעוד מערכת יחסים והאם הוא מעדיף קשר רציני אבל פשוט מאוד לא איתי? מה עליי לשאול בכדי לקבל את התשובות הללו? תודה מראש

batgalim

New member
הבקשה שלך לבצע פריסה

לגבי איקס, בכל הנוגע לדעתי האישית - הוא לא אתי! (אתיקה) אני לא מוכנה לפרש פריסות או לתת ניסוח לשאלות מסוג זה. מה הבחור חושב לגבי קשר זוגי איתך או עם אחרות זה עניינו הפרטי, ולטעמי אין להכנס לתחום זה ללא רשותו. שיהיה לך כל טוב.

anatus1

New member
בכל מקרה תודה רבה ../images/Emo24.gif

מקבלת את ההערה שלך... תודה ויום נפלא

למעלה