שבת שלום לכולם ונעים מאד

שבת שלום לכולם ונעים מאד../images/Emo45.gif

אני בת 34 מאיזור חיפה. עקבתי במשך כמה זמן אחרי התנהלות הפורום ומאד נהניתי מהדיונים,הלבטים והעצות שנוגעות ומדברות אל ליבם של כל בני ה30+ . משום מה גם מצאתי הרבה חילופי דברים מתלהמים.חבל.כ"כ שמחתי שקיים כזה פורום להכרויות עם אנשים בני גילי ועד כה לא התעורר בי חשק להצטרף בשל האווירה.קחו בחשבון שיש עוד רבים שמרגישים כמוני ונמנעים מלהכנס וההפסד הוא כולו של הפורום הזה. מקווה שהרוחות ישככו והנועם והבגרות יחזרו לשרור פה. אגב,אם צריכים גננת אז הנה יש(אני עובדת עם ח'ברה בני 3-4 מתוקים) שתהיה לכולכם שנה טובה,נעימה,רגועה עם המון המון אהבה והכי חשוב-סובלנות!

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

לפעמים נראה שבאמת חסרה פה גננת למשחקי חברה
אני מקווה שבאמת נרגעו הרוחות ... טוב שבאת

תודה על קבלת הפנים../images/Emo13.gif

אני אחשוב על כמה משחקי חברה מתאימים.חתול ועכבר זה כבר פאסה,לא?

צודקת,כמה חבל

איפה הימים שהיינו יורדים כל הח'ברה בצ'כונה(בערך 20) למטה ומשחקים.מי ידע בכלל מה זה מחשב.היום,לצערנו לא רואים את זה. יוחזרו הילדים לרחובות!!!

ניאו30

New member
יוווווווו,להבה את כאן?ספרי להם מה

הייתי עושה פעם בשבועיים?לצערי,זה נגמר(אולי עוד פעם אחת)
אבל אולי יהיה אפשר להתארגן שוב,אולי אפילו ביננו,כלומר אלו שלא "מפחדים" להיות ילדים שוב,ולשחק ולהשתולל כמו פעם.

לפני מספר חודשים הראו בחדשות

בערב שבת אים איני טועה על קבוצת אנשים מבוגרים שמתארגנים למשחקי ילדים כמו בעבר, זה היה פשוט מקסים לראות את אותם אנשים משחקים קלאס או 7 מקלות למי שמכיר ועוד כל מיני משחקים למיניהם, זה לחזור 20 שנה אחורה ולהרגיש צעירים, פשוט כיף.

ניאו30

New member
אכן,אלו "אנחנו" כלומר אז הם היו

בשבת.ב"תקופתי" זה בשלישי או חמישי.אחד הדברים הנפלאים שמצאתי לעצמי בשנה האחרונה.הנה מה שכתבתי על הפעם הראשונה שלי שם.מאז לא רק שההתלהבות הראשונית והטבעית לא פחתה אלא אף גברה.

ניאו30

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif ../images/Emo24.gif

אכן מסכים עם קודמתי שלפעמים אנחנו זקוקים פה לגננת
טוב,אבל בואו נקווה שזה באמת מאחורינו,אז ברוכה הבאה בלי קשר. ולעבוד עם חברה בני 3-4...יוווווווו,איזה כיף לך!! |אייקון של מקנא?| אולי פעם גם אצלי....אין על ילדים קטנים,הם כאלו מתוקים שעצם נוכחותם גורמת לך לחייך ולחשוב איזה חיים נפלאים יש לנו
שגם לך תהיה שנת אהבה ושתמצאי כאן את אשר את מחפשת

ניאו,עם תגובה מתלהבת כזאת...

אולי כבר מצאתי
באמת אין כמו ילדים,הם עם מדהים!!!והאהבה שהם מחזירים-אין דבר שישווה לזה.הלוואי עליי אחד משלי(אחת עוד יותר טוב)

ניאו30

New member
נו,את רואה מה ילדים עושים לי??../images/Emo6.gif

אני חותם עכשיו על כל מה שאמרת-אהבת ילדים זו האהבה האמיתית והכי טהורה שיש!!פשוט אין דבר שישווה לזה...ואפילו על ה"אחת" אני גם יותר מעדיף

מה דעתך על השילוב?

אהבת "האחת" עם האהבה של הילדודס-אידיאלי,לא? מאחלת לך את השילוב הנכסף

ניאו30

New member
התכוונת ה"אחת" לאישה או לילדה?../images/Emo8.gif

כי בהתחלה התכוונתי לילדה בתגובה למשפט שלך:"הלוואי עליי אחד משלי(אחת עוד יותר טוב)",אבל במחשבה שנייה אני בהחלט קונה גם את השילוב הנכסף שלך,שהוא גם שלי

פפשששש.... הצפון שולט../images/Emo8.gif

ואם אני לא טועה נדמה לי שיש פה עוד גננת (אם לא מחשיבים אותי שהרי אני "רק" למדתי מו"גיות. לא עוסקת בתחום...) אבל זה בסדר.. יש מספיק עבודה לכולכן
ברוכה הבאה!
יופי.

למעלה