שבת שלום לכולם ופורים שמח!

שבת שלום לכולם ופורים שמח! ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

שתפו אותנו בתכניות שלכם לפורים: האם אתם מתחפשים?
הולכים למסיבות?
אוכלים אוזני המן ושותים עד-לא-ידע?
סתם מתבאסים?

NIR Y

New member
חג שמח לכולם

אני שתיתי לפני יומיים אבל יותר מידי וכל אתמול היה לי הנגאובר מגעיל זה מה שאני עשיתי בפורים אהה ואני וחברים שלי התחפשנו ללהקת בנים

Shakty

New member
שמתי את זה גם ב
אבל חג שמח

פורים שמח מיהב ומכל משפחת לבני

One Echoe

New member
../images/Emo140.gif

כל פעם שאני רואה ת'תינוק הזה יש לי חיוך על הפנים

brotos

New member
פפפפ

על מה כל החגיגה? סך הכל הרגנו כמה פרסים. בכל אופן, בלילה של יום חמישי השתכרתי כלוט, מה שהביא אותי לדיבורים רבים מידי על אלוהים ופילוסופיה. סיפרו לי שאחרי המסיבה הלכו כמה חבר'ה, חלקם שיכורים/מבושמים, ושמעו את Echos. אני הייתי עסוק בלהקיא. פורים שמח לכולם, בכל אופן. [לא מתחפש, פיזית לפחות].

ahbarfilez

New member
כן...

ברביעי השתכרתי לגמרי... והיה לי הנגאובר עד הערב (!) ואתמול הייתי בהופעה של היהודים (מה לעשות זה מה יש בארץ... אם היו פה פינק פלויד הייתי ממשכן את הבית שלי ומוכר את אמא שלי לזנות כדי ללכת להופעה שלהם)

איזה יציאה...../images/Emo9.gif

אחת היצאות. מה לא שתיתי, גינס (כמובן), היניקן, בלאק לייבל, רד לייבל, ג'י בי. או כמה אלכוהול.
לגבי השתכרות, הייתי קרוב מאוד, דיברתי המון שטויות אבל תפסתי ראש מתאים לשמיעת SOYCD, ECHOES, BD ועוד. ישנתי איזה 1/2 4 שעות . מספיק תאמינו לי, ליציאה בת 3 ימים אחרי 21! ועוד משהו, היכרתי מישהי מהפורום, כן כן מקווה שזה יזרום לכיוון טוב ;) משהו אחרון, אני חושב שרוג'ר כתב לי שיר, קוראים לו MOTHER. האם גם אתם חושבים שיש שיר של פינק פלויד שמתאים לכם?! חוזר מחר לשביזות שבוע טוב לכולם מכל הלב.

מה יש לך!

תעשה ככה לאימא שלך, תמורת חברה קשישים שמעבר לשיא. דווקא יש מוסיקה טובה בארץ קוראים להם: רוקפור. משינה. אל תישחף גבר גבר

One Echoe

New member
הלכתי ביום חמישי

לערב להקות באשדוד:) היה סבבה. ולא התחפשתי..שנה הבאה:)

למעלה