שבת שלום לכולם ושנה טובה!
נ ניקול NiCoL New member 11/9/04 #4 אה חחחח עכשיו הבנתי מה הקשר לשיר חחחחחחחחחח חחחחח אני עדיין רואה תסידרה..לפני יומיים ראיתי בואנה,הם עניים...אין להם כסף לעוד בגדים חחחח
אה חחחח עכשיו הבנתי מה הקשר לשיר חחחחחחחחחח חחחחח אני עדיין רואה תסידרה..לפני יומיים ראיתי בואנה,הם עניים...אין להם כסף לעוד בגדים חחחח
ח חן חמי New member 12/9/04 #12 למה עניים? מסכן הילד אני חולה על גילי חולה על הקול הציפציף הזה שלה טוב די נו ... איזה יום נפלא היום לשחק וגם לחלום.. ואז תצא לדרך.. בלה בלה בלהההההההה מצב קשה אני בשעת חלון בינתיים נדפקתי(אני בבית לשעתיים תכף זה נגמר)
למה עניים? מסכן הילד אני חולה על גילי חולה על הקול הציפציף הזה שלה טוב די נו ... איזה יום נפלא היום לשחק וגם לחלום.. ואז תצא לדרך.. בלה בלה בלהההההההה מצב קשה אני בשעת חלון בינתיים נדפקתי(אני בבית לשעתיים תכף זה נגמר)
M Mini מור New member 11/9/04 #6 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קרועהההההה אני שמעתי את זה מהסלון לפני כמה ימים - ''ספרייה זה נחמד כשיש כרטיס ביד חחח...'' ''גקי גקי גקי אי גקי אי אי גקי...'' חחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קרועהההההה אני שמעתי את זה מהסלון לפני כמה ימים - ''ספרייה זה נחמד כשיש כרטיס ביד חחח...'' ''גקי גקי גקי אי גקי אי אי גקי...'' חחחחחח
ח חן חמי New member 12/9/04 #13 כן אני מכירה את שמך מהרשמי זה אתה שמעלה הרבה תמונות נעים מאוד חן ממי... חחחחחח שינתי תשם!