שבת שלום לכולם..כנסו לקרוא

CHRISS

New member
שבת שלום לכולם..כנסו לקרוא

אז ככה, הסינגל אכן היה אמור להשתחרר בסוף החודש הזה אבל עקב התיעצות עם חברת התקליטים הוחלט שלא יהיה נכון לשחרר אותו בחודש הקרוב בגלל שיש המון המון אומנים שהחודש מוציאים אלבומים וסינגלים לרדיו... רק השבוע יש שם את כל האומנים האלה: אריק ברמן, עברי לידר, החברים של נטאשה, דין דין אביב, דנה לפידות, אברהם טל, קרן פלס, מאיה בוסקילה, וירג'יניה, דוד דאור ועוד מלא שמות גדולים. יש טירוף כרגע על הרדיו ויוצאים בשבוע הבא גם רמי קלינשטיין, ריקי גל, עידן רייכל, אסף אמדורסקי... החכמה היא לא סתם לשחרר סינגל כי צריך לשחרר, החכמה היא לקחת את כל הגורמים בחשבון מה שאומר שאם יש כל כך הרבה שירים חדשים והמון אומנים..הסינגל ידחק כניראה לצד וזה לא מה שאנחנו רוצים..תסכימו איתי..אין מה להלחץ ולמהר עם כל הרצון לשמוע משהו חדש כבר. עדיף שהסינגל יזכה להתיחסות הראויה לו ולא יפול לטובת סינגל של מישהו מהשמות שציינתי כאן. חשוב לי גם לציין שזו החלטה ( מאוד מקצועית אגב..) של חברת התקליטים שבה הנרי וניקה חתומים וזו לא החלטה שלהם. נשיקות ושבת שלום =] מהנרי וניקה =] בקשר להאדמת יוזר. אני לא יכול למנות מישהו לסגן או סתם להאדים מישהו..כי זה מה שסכמתי מראש אפילו שהנרי וניקה לא מרבים לכתוב כאן הם מאוד מעודכנים במה שכתוב ומעורבים בהיתנהלות של הפורום. שבת שלום לכולם.. כריס :)

E l i a l o N

New member
אז למה היה צריך לדחות אותו כל כך הרבה?

כדי שעכשיו יהיה עוד תירוץ? שיש מלא אומנים שמוציאים שירים לרדיו. זה לא היה קורה אם הם לא היו דוחים אותו אלף פעם כמו פחדנים.

m0ral

New member
השוק תמיד יהיה מפוצץ באומנים ו שירים חדשים !!

אז מה זה יעזור !! קיצר.....שיעשו מה שבא להם כבר אין טעם.....אפשר לחשובבב מה יוציאו !!! כוללה חתיכת שיר מעניין מתי יצא האלבום השלם...ממממ 2020 נראה לי

CHRISS

New member
זה לא עניין השוק זה העניין של הרדיו

כל הרשימה של האומנים היא בשבוע אחד והשיר של ניקה והנרי יבלע בניהם וסתם יכול לעבור ליד האוזן בלי יותר מידי תשומת לב ...כמו שמגיע לו

m0ral

New member
אהההההה נו כבר....בחיאת כריס !!!

אתה רוצה להגיד לי שאתה קונה תדברים האללההה !!! כולנו פה יודעים שזהווו כבר אין שום טירוץ בעולם כולו כדי לדחות עוד ו עוד !!!!! אני מקווה שהנרי וניקה אכן יודעים ו רואים תדברים שנרשמים בפורום......כי נראה לי שמישהו צריך להזכיר להם תאחריות שלהם לגבי המעריצים !!! קיצרררר....רדיו שוק דיסק אומנים חברה כסף ו בלה בלה בלהההההה לא רוצים שירים חדשים !!!! וויתרנו על זה מה הטירוץ שיש להם להופעות ?! עובדים קשהההה כל היום ?! שיעשו מה שהם רוצים..... אני מקווה שהם יודעים טוב מה הם עושים...ו מקווה שיקחו בחשבון תאכזבה ו את הסיכון שהם לקחו..... כי הם הפסידו מעריץ===>> ו הוא אני !!! ו כולנו רואים שהם עובדים קשה קשה כדי לתת לנו את הטוב ביותר !!! אז כל ביקורת ו כל חולשה באלבום שלהם יהיה על המצפון שלי !! מ=א=ו=כ=ז=ב

maor ravid

New member
זה דבר ידוע לעשות בעולם לדחות כמה וכמה פעמים

סינגל או אלבום או להוציא אלבום לפני התאריך זה ידוע רק שיש פה שכמה לא שיודעים ככה זה פועל בעולם המוזיקה יש מלא דברים שלא בשליטה של האומן אלה בחברת התקלטים שהם מנהלים אותם אז לא לבוא לאמן בתלונה זה ככה גם בסרטים ובתוכניות טלויזיה דבר הכי קטן וזה נדחה אז כחו את הכל ברוח טובה הכל קורה בסוף רק לטוב למרות שאני מחכה בדיוק כמוכם ומת כבר למשהו חדש

shlomi814

New member
אני מבכים עם כריס ומאור..

בכל מה שנאמר מלבד ההסכמה שנדרשת מהנרי כדי ל"האדים" מישהו.... אנחנו ממתינים כבר הרבה זמן וזה אכן מתסכל..אבל לא נותר הרבה לעשות מלבד להמתין. וכל חסרי הסבלנות הקיצוניים זדיינו בשקט!!!

m0ral

New member
תזדיין עם אמא שלך לבד ימוצץ....

לא כך מתייחסים למעריצים ו לקהל !!! בלי שום קשר לשירים ו לאלבום ו לאיחור שלו.... זה שאין להם משו חדש זה לא אומר שזה טירוץ כדי להתחבא !!!! אנחנו לא יודעים בכלל שהם בחיים !!!!!!!!!!!! לפחות איזה עדכון מפעם ל פעם......ו לא סתם בולשיט ו נשיקות ו לא 'דע מה שכריס מעביר בלשונם !! קיצר...זה מה שיש לי להגיד.......ו אף אחד פה לא יכול להגיד שהדברים שאני אומר לא נכונים !!!!!! אז תדע טוב טוב איך לדבר עם אנשים....קוקיצה אחת !!!!!! רק אתה חסר לי על הראש !!!!

E l i a l o N

New member
אתה ממש מצחיק.

ממתי ראית/ שמעת שדוחים סינגל 4 חודשים אחרי שהיה אמור לצאת? הנרי וניקה לא בטוחים בשיר שהם יצרו! הם חושבים שהשיר שהם יצרו לא מספיק טוב? ממה הם כ"כ מפחדים? הם פחדנים. הם לא מעריכים דברים פרי עטם! תירוצים לא יעזרו. אפילו אלבום לא דוחים כ"כ הרבה זמן. אז עדיף שכל אחד ישתוק!

גידי007

New member
לא מבין למה הם לא כותבים פה בפורום בעצמם

ולמה אין הופעות? ולמה אין אפילו שחרור של 30 שני' משיר חדש מה שלרב הם עושים את "משהו אחר" הם כבר חשפו לקהל, למה שלא יפרגנו למעריצים וישימו אותו באיזה אתר עבורם אני חושב שהם עצלנים. והרבה אמנים תמיד יהיו. חצי מהאמנים שהזכרת זה אמנים שכבר הוציאו את האלבומים שלהם לפני 3 חודשים. אל תתפתה להאמין לשטויות.

למעלה