שבת שלום לכולם.....לא יוצא לי....

קורין1

New member
שבת שלום לכולם.....לא יוצא לי....

להכנס, עסוקה מאוד, מחפשת עבודה כמה שיותר מהר, שבוע שעבר הייתה נ]פילה במצב הרוח, גיליתי שהורידו לי 1000 ש"ח בהבטחת הכנסה, נכנסתי לפאניקה, מה יהיה? איך אצליח להתקיים מ2000 ש"ח? היום קצת יותר אופטימית, מקווה למצוא עבודה. מאחלת לכולם שבת שלום ליונה מזל טוב למעבר הדירה

העין ה 3

New member
גם לי לא יוצא להכנס...

תפסתי טרמפ על ההודעה של קורין. אני כל כך עסוקה וגם עייפה. כידוע שבוע וחצי פשוש היה חולה, ומיד אחריו בעלי היה חולה עוד שבוע. עכשיו כולנו בריאים
וכרגע חזרנו מבילוי ואני, כמו מכורה שהולכת אחרי הסם, לא יכולתי להתאפק ונכנסתי להגיד לילה טוב!!!

*יערית

New member
בוקר של שבת../images/Emo176.gif../images/Emo178.gif../images/Emo42.gif../images/Emo179.gif

בוקרררררררררררררר טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ויאטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטנאם.. סליחה מורכבותתתתתתתתתתתתת
יום שבת מבינה את השחילה שלכם מהמיטות ובכלל יום שבת עבורינו הוא ללא אינטרנט אבל מנצלת הזדמנות שכל "הילדים"
צופים בערוץ הילדים ואני באתי רק לבדוק שהכל על מי מנוחות....ואולי יונה קפצה לומר שלום? מאחלת לכם המשך שבת ניפלאה,בא לי כ"כ ללכת לים, אבל חוששת שמה יהייה מגעיל מידי על החוף, אנחנו בד"כ הולכים לחוף צפוני יותר ממגורינו, החוף מדהים ורגוע..ממש מתאים לילדודס
טוב קישקשתי יותר מידי
תעשו חיים

rolan

New member
בוקר טוב כולן וכולם ../images/Emo42.gif

גם אני מנצל"שת את השרשור לברכת בוקר שבת נעים. אנחנו בבית היום, סידורים, נקיונות וגם קצת מנוחה... רק נריח את הים (כמו כל יום)
אולי נקפוץ לשם אחה"צ להתבונן בשקיעה ואתם, המפקנקים והרוחצים בים - לא לשכוח קרם הגנה. אהיה כאן מדי פעם יום נעים

קורין בוקר טוב רציתי לאחל לך....

יש לי ההרגשה שהשבוע הזה יבוא אליך עם בשורה טובה לא יודעת למה או כי האנרגיות סביבי חיוביות ואת יקרה לי ואני מצמידה אותן אליך אצלי אתמול התחדשו הבשורות שלחתי בשעה 13.40 קורות חיים, בשעה 14.05 טלפון נשאלתי בכמה שאלות והציעו לי לבוא לראיון בשעה 15.00 (יום שישי) הגעתי בלה בלה והתקבלתי מחר יומי הראשון בעבודה לכן אני מאחלת לך ששבוע זה יבוא אליך בבשורה נעימה אל תדאגי חשבי חיובי אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

לא זז כמעט כלום מאז בבוקר

בים היה נהדר. חזרנו עייפים אך מרוצים. לא היו מדוזות.עוד לא התרחצי ואני כבר כאן... הופ למקלחת

למעלה