שבת שלום לכולם , מה קרה שקט כאן???

שבת שלום מאיה !!! קודם לא הצלחתי לעלות הודעות

אבל אני שמח שהגעת ...שיהיה סופ"ש נעים וחמים עד כמה שרק אפשר ... בשבילך

nina41

New member
../images/Emo23.gif שבת שלום קרול איתן ואוריאן נשמות אתם

איתן תודה על הכלב ששמת בשבילי כאן נשיקות , ממני מאיה אגב, סלח לי על הבורות איך עושים את זה את התמונות עם השם ?? מאיהל'ה

בוקר טוב , נגעת לליבי עם אהבתך לכלבים...

היצור האהוב עלי מכל בעלי החיים , במהלך חיי גידלתי והכרתי המון כלבים ...מכל מיני סוגים...וגם בני זונות פוליטיקאים וגנבים ... (הייתי חייב להכניס משהו שקשור לפבלו חחחח) לגבי איך עושים את זה , פשוט ביותר לא צריך שום תוכנה מיוחדת , רק להכנס לאתר המקסים הזה . מומלץ לשמור במעודפים תהני .

nina41

New member
חחחח איזה איש נחמד אתה אחלה בן אדם תודה

רבה רבה לך אני אכנס לאתר הזה ששמת לי כאן את הקישור שלו וניראה מה ....... . המשפט מהשיר של פבלו מקסים ובמקום , שוב אתה אחלה בן אדם ומלא תודות. מאיה

תודה תודה , אני ממש מסמיק די די , תהני .

אם היית אוהבת גמלים למשל ...אז אין מה לדאוג יש תמונה גם בשביל הבדואיים והחיות שלהם ...

karoleking

New member
../images/Emo6.gif אהבתי...ואני חשבתי שאתה עובד עם פוטושופ!

חחחחחחחחחחחח.. הרגת אותי עכשיו...אמרתי מה הבן אדם משועמם..כל היום על פוטושופ...נחמד התוכנה הזו!

אין לי זמן מיותר ...ברשת אפשר להשיג הכל מוכן.

רק אוכל מוכן להורדה לא מצאתי חחחחח

nina41

New member
חח, באמת רק אוכל להורדה עוד לא המציאו...

איתן איזה גנוב אתה יפה שחשבת על כך , אולי אתה זה שבסוף תמציא את זה הא...? מה אתה אומר? חחחח ממאיה

טוב שיש לי את חמותי , ממנה אני תמיד מוריד בלי

שום בעיה , אוכל טעים במיוחד ...

קודם כל הכל מותר , אני חושב שאני ארגנטינאי ..

סתם , אני צברי 10 דורות מהצד של אבי הוא מחלב שבסוריה ואמי מטוניס דור 2 . אני רואה ומחשיב את עצמי כצברי לכל דבר ועניין .

nina41

New member
אחלה להיות צבר אין שום רע בזה

כולנו יהודים וזה לא משנה מי מה סתם שאלתי מיתוך היתעניינות כי דיברת על חמתך ועל האוכל שהיא מבשלת לך אז עיניין אותי מאוד איזו עדה אתה חחחח בתיאבון לך חחח מאיה

חמותי לעומת זאת מרוקאית אמיתית והאוכל

חבל"ז !!! (כמו שרואים ) אבל אני לא יוכול להתלונן ...

nina41

New member
חח, מה שנישאר לומר זה תודה לאלוקים.

ולבריאות שיהיה תמיד מאיה.

למעלה