בשנים באחרונות אני לא עושה חמין,
לפעמים אחת הבנות עושות , אז אנחנו מוזמנים !!!
אין לי זכרונות טובות מהאוכל שבשלו אצלינו פה בארץ, באתי לארץ אחרי מלחמת העולם השניה, לא היינו בררנים, שמחנו שהיה מה לשים לפה, בוינה, במשפחה שלי בישלו אוכל פולני אשכנזי טהור, בלי תבלינים בכלל, שלא אהבתי בכלל, אחרי הנשואין
לא היו ספרי בישול כמו היום, קצת למדתי מחמתי ומחברות , חמתי בישלה אוכל מעורב, היא היתה אשכנזיה שגדלה בטורקיה.
היום בשלתי מרק עגבניות עם אורז, בתנור כנפיים ברוטב חמוץ מתוק ומעט חריפות , התוספת היא : פירה וכמובן איזה שהוא סלט !