שבת שלום לכולם:) שאלתי היא לתמי

maayankr

New member
שבת שלום לכולם:) שאלתי היא לתמי

אני מעיין בת יהודית 15/12/84 נעים מאוד.. :) אני שמחה שיש מקום ואפשרות לשאול, להתעניין, להביא אור ומודעות יותר . תודה שאתם עונים בסבלנות וברגישות.. המשיכו כך. אז ככה.. אני כבר הרבה זמן רוצה להתפתח ולעסוק בריפוי בתקשור, הילינג, מגע, אירדיאולוגיה ועוד.. עולם שלם. כרגע אני נמצאת בשלב של איזון כלכלי ותחום הלימודים נדחה בעקבות זה. השאלה היא: האם הנכון לי הוא ללמוד באופן עצמאי ולהתחיל לטפל? התקשור עם מלאכים יפתח אצלי בקרוב? אני רוצה מאוד, מרגישה זאת בכפות ידיי, ברוחי ובנשמתי.. אשמח גם למסר מסבי יוסף- פעם ראשונה שאני מבקשת.. מרגש... תודה מקרב לב.. והרבה שמחה , אור ואהבה.

שלום מעיין בן יהודית.

האם תיקשרת בעבר? האם היית נוכחת פיסית מול אדם שמתקשר? כן זוהי חלק מדרכך אבל שמא יש צורך לבחור את הכלים לרכישת רזי התקשור והריפוי באופן מבוקר.. משתעני לשתי שאלותי ארחיב עוד..תמי ושבת שלום

maayankr

New member
שלום תמי

כן.. תיקשרתי בעבר, קשה לי להגיד שזה היה תקשור ישיר ובמודעות מלאה. והייתי נוכחת פיסית מול כמה בני אדם שמתקשרים. אשמח להרחבה.. תודה מעיין

טוב שלום מעיין, מוצאי שבת שלום כלומר,

טוב...אם תקשרת/ ונכחת בתקשורים אני יכולה להבין מאין הגיע משפט כמו זה - "התקשור עם מלאכים יפתח אצלי בקרוב? אני רוצה מאוד, מרגישה זאת בכפות ידיי, ברוחי ובנשמתי.." והתשובה היא כן, מה שנועל עדיין את התקשור אכן קשור לצ'קרצת הבסיס...ולמקלעת השמש, (ואיזור האגו...אף הוא) יש בך פחד יש בך רצון להאמין אך קיים גם ספק רב... אם כי העת בו תתקשרי לראשונעה לא יהיה סופה של דרך, כי אם ראשית תהליך חדש וסוחף, וזה לא שברגע שהחסימות ישתחררו את יכולה לצאת לכרכך אני חושבת שמשזה יפתח שאלי את הדרכתך לגבי המשך דרכך... סבך יוסף - מה היה שם אמו?? הוא מוסר שאת שמורה ואהוובה ושאל תפחדי מהלא ידוע "תפחדי" מהפחד משום שזה אינו דר במחיצה אחת עם אור.. (לשם בדיקת המסר מסבך..אני צריכה את שם אמו....)

maayankr

New member
שבוע טוב ומבורך תמי,

אוקיי.. את רוב המסר הבנתי את שני המשפטים האחרונים פחות.. "זה לא שברגע שהחסימות..." הכוונה היא שכבר עכשיו זה יכול לקרות ואוכל לטפל גם בעצמי תוך כדי הדרכה? שמו של אמו היא סעידה. תודה, מעיין.

למעלה