שבת שלום לכולם יוצאים הערב עם חברים לטבעון-לצפות ברמי ורד
ק קרן אור לי New member 16/5/14 #2 איזה ענק הוא - ראיתי מופע שלו תתכוננו לצחוק ומלא אנחנו היום בחוף הכאמל חחחחחחחחחחחח
ע עופר דואק New member 16/5/14 #3 לפני חודש הייתי אצלו.... תהנו בחוף הכאמל........איזה יופי.....חבל שלא אמרת לפני כן הייתי בא להגיד שלום..חמש דקות מהבית
לפני חודש הייתי אצלו.... תהנו בחוף הכאמל........איזה יופי.....חבל שלא אמרת לפני כן הייתי בא להגיד שלום..חמש דקות מהבית
ק קרן אור לי New member 17/5/14 #9 בפעם הבאה - אני הרבה מבלה באיזור שלך נזמין אתכם לשבת לא רק סתם ככה על הדרך
ל ליזי וזהו New member 18/5/14 #19 עד גיל 20 ביליתי בטבעון..בחוף הכרמל... בבת גלים... בקריות... בכרמיאל.. בנשר.. אחחחח איפה איפה הם המקומות ההם.. עם הקוקו והסראפן עופר ואורלי..עשיתם לי פרץ נוסטלגיה...
עד גיל 20 ביליתי בטבעון..בחוף הכרמל... בבת גלים... בקריות... בכרמיאל.. בנשר.. אחחחח איפה איפה הם המקומות ההם.. עם הקוקו והסראפן עופר ואורלי..עשיתם לי פרץ נוסטלגיה...
י יונק הצוף New member 17/5/14 #15 במו עיני ראיתי גמל אוכל סוסיתא בסיני המעטה שלה היה פיברגלאס , סיבי זכוכית משום מה הגמלים חושבים שזה נישנוש
במו עיני ראיתי גמל אוכל סוסיתא בסיני המעטה שלה היה פיברגלאס , סיבי זכוכית משום מה הגמלים חושבים שזה נישנוש
י יונק הצוף New member 17/5/14 #17 אם אני לא טועה מצוייר למעלה איזה גמל וזה.. לא חיפאי אז לא סגור על זה
ע עפריק New member 16/5/14 #4 שבת שלום לכולם תגיד דואק ירדנה יודעת מזה. ..או שאולי אתה מתחפש לעופרה חזה. .חחח
י יונק הצוף New member 16/5/14 #5 שבת שלום הוא מוכשר , אבל לפני כמה חודשים היינו בהופעה שלו היה קצת מעייף או אולי אנחנו כבר שמענו וריאציות על הבדיחות שלו
שבת שלום הוא מוכשר , אבל לפני כמה חודשים היינו בהופעה שלו היה קצת מעייף או אולי אנחנו כבר שמענו וריאציות על הבדיחות שלו
ק קרן אור לי New member 17/5/14 #11 כמה פעמים צריך להגיד לך לפני הופעה או בילוי צריך לישון כדי לא להאשים את האומן בשעמום חחח
י יונק הצוף New member 17/5/14 #14 אממממ ימי שישי הכי מעייפים אצלי אבל באמת , שום דבר חדש לא שמעתי ממנו ובכל זאת הוא די טוב