שבת שלום לכולם
בעיתון ידיעות אחרונות

דקל69

New member
שבת שלום לכולם
בעיתון ידיעות אחרונות

יש כתבה על איתן אורבך - על התוכנית, העריכה, המשתתפים, עליו וכמובן על סיפור ההתאהבות שלו לדניאל והוא מרעיף עליה סופרלטיבים ללא היכר. בעיקר הדבר היפה שנאמר עליה מפיו שוב ושוב שהוא התאהב באופי, באנושיות, באישיות ובחום שלה. בלי קשר לעתידם הזוגי, זוהי התשובה לכל אלה הטוענים שהם נוכלים ושקרנים (PUMA?) כתבה נחמדה שקצת "מציצה, יותר לנפשו של אורבך שלא כ"כ הצלחנו להכיר ולגלות בתוכנית. ד"א, בת דודה שלי פגשה אותו ואת דניאל לאחר חג סוכות השני בעין גדי בטיול ואמרה שהם מקסימים, חייכנים, מאוד אדיבים ונראים מאוד מאוהבים, רק לדרישה מפני האנשים לצלמם הם לא הסכימו אך דיברו עם כולם והודו לכולם. לא ברור ההיסוס שלה בכתבה אצל פינס לגביי הזוגיות אבל יכול להיות שהיא נזהרה מלספק כותרות או שפשוט ערכו את כל הראיון איתה. שתהיה שבת שלום לכולם וסופ"ש מקסים

דקל69

New member
חלק מהדברים שנאמרו עליה ע"י ידו בכתבה:

"היא הייתה הכי צעירה ועם הכי הרבה ביטחון. אמרתי לה את זה , לאט לאט הרגיש לי בטוח איתה , למדתי להכיר אותה ונהייתה הערכה . ראיתי איך היא מנתחת דברים והבגרות שהפגינה הייתה בלתי צפוויה. אם רציתי זמן לעצמי היא אמרה "לא בא לך לדבר , אני מבינה." הייתי בקשרים עם בנות שלושים ששאלו מה לא בסדר שאמרתי שהכל בסדר.. " כמו כן, הודה שנאלץ לשהות ולהכיר אחרות גם כשאר הוא התחיל להבין שהוא מעוניין בה וכבר בחר ולא מעוניין אלא להיות איתה בלבד. יש התאהבות, יש משיכה פיסית, יש פלירט או קראש - האהבה האמיתית והנכונה היא אהבה שיש בה כבוד, הערכה, אמון, בטחון וזה מה שאיתן מצא בדניאל, לכל המלעיזים. לא יודעת מה מצבם כרגע, לפני שבוע וקצת עוד ראו אותם בחופשה משותפצ בעין גדי אך שבוע שעבר שודרה הכתבה בגיא פינס (שלא ברור מתי צולמה) ועל פניו זה נראה שדניאל מסייגת את הדברים בקשר לקשר ובעיקר בקשר לעתיד, מאחלת להם בהצלחה. בכל מקרה דניאל באמת מקסימה וללא קשר לעתיד היחסים עם אורבך לפחות יש לו אליה הערכה והערצה, וסביר להניח שגם ע,י מקורביו, היא אומנם לא סלב על אך התדמית שלה יצאה מצויינת.

andy181

New member
אחרי שדניאל ראתה איך דבריה נערכו בת.ז שלה

בתוכנית אני בטוחה שהיא למדה לקח ומעתה היא נזהרת בכל מה שהיא אומרת. אני לא חושבת שהיא מרגישה צורך להוכיח לאף אחד מה טיב היחסים בינה ובין איתן, הם יודעים מה יש בינהם וזה מה שחשוב :)

דקל69

New member
ועוד משהו קטן, ממש מפליא בעיני שהוא לא מתלכלך

או לפחות מבקר את ההפקה ואת העוול שנעשה לו ולדניאל, מילא שלא בודק את תוצאות ההצבעה ואמינותן, מלבד התייחסות לשיחות ארוכות שנעשו שקוצרו לרגעים בודדים בעריכה הוא לא מתייחס לכך שהעלימו אותו ואת הזוגיות בעריכה ואפילו יתר הזוגות שלא מתחרים קיבלו משקל רב יותר בתוכניות. כנראה שבאמת אולי הוא תוגמל בדרך כלשהיא, או שהחליט להניח את החלק הזה מאחריו ולהמשיך הלאה ובהבנה שדבר לא ישנה היום את התוצאות החליט לא להתקטן ולהתבכיין, אני מניחה שכל מתמודד אחר שהיה מגיע בתור הרווק היה כבר מלין ומוחה על הדברים, או שאולי הבין כבר איך התקשורת עובדת ושיסלפו את דבריו ופשוט נזהר. שבת שלום

דקל69

New member
ושוב, אין קשר בין היותו ספורטאי, להפסיד בכבוד

נפלאות העריכה ועוולות ההפקה. התייחסתי רק לקטע ש"מכרו" זוג שמעולם לא היו זוג, שחברו לצורך המשחק ואותם ההפקה החליטה לקדם על חשבון הרווק המקורי והזוגיות המקורעת שנוצרה בגלל התאמה, אהבה וחברות אמיתית. הטענות לא מופנות כלפי קרן וגב, שמה שעשו הוא לגיטימי אלא להפקה בלבד. אומנם ריאליטי מחורבן - אך מה עם קצת יושר, אמינות ושקיפות? קצת מוזר שאת מי ששלחו לראיון על התוכנית זה את איתן אורבך, שלא מתלונן, לא מקטר ותמיד פוליטיקלי בתשובותיו מאשר לערוך ראיון נרחב עם הזוכים יחדיו או לפחות אחד מהם. אפילו לאחר הגמר ההפקה לא ביקשה מהם לערוך ראיון זוגי באחד המוספים (מלבד זה של האתר שהיה אחראי לקידום התוכנית והיה תחת פיקוחו), משהו מאוד תמוה בכל קשר השתיקה והשאלה אם ענין הנצחון היה "מקרי" או שתוכנן ע"י הזוכים עם ההפקה. בכל זאת תוכנית שמבקשת מהציבור לסמס, את יודעת.... ההפסד במקרה הזה לא היה של דניאל, איתן, אורטל או ליהי אלא נגרם בעזרתה המאוד (מאוד) אדיבה של ההפקה.

למעלה