שבת שלום לכולם

IAM20072007

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אחותי נחתה
אתמול בלילה , אני כל כך מתרגשת שהיא חזרה לישראל
, , אני מחכה כבר להפגש איתה , ולראות את הילדים המקסימים שלה. וחוץ מזה ממחר אני לבד 3 ימים
, כי ה
נוסע לצלול בעקבה עם חברים. מזל שיש לילדים צהרון אם לא היתי משתגעת איתם ב
. וממש לא משעמם לי כי מחר ממשיכים לצבוע את את ה
. אני מקווה שחמי יזיז את העיניינים , כי זה משגע אותי שיש בלאגן
אז זהו , סליחה על השיעמום שהייתם צריכים לקורא את כל זה .

Purple Mushroom

New member
שבת שלום ים,וחג שמח ../images/Emo9.gif .

אז בעצם את ימי החג הבאים , את יכולה לבלות עם המשפחה שלך , עם אחותך . זה שבעלך נסע \ נוסע לצלול (עקבה זה בסיני?) , זה מזכיר לי את הגיס שלי , המשפחה של אחותי , שבעלה נוסע לפעמים גם לאילת , ומשאיר אותה לבד. אני אתמול הייתי בארוחת ערב שבת , אצל סבתא שלי (כאן קרוב) , עם אח שלי , ובן דודי . והיינו ואכלנו ודיברנו איזה שעתיים . על כל מיני נושאים . ומחר יש הרבה תיכנונים , כולל ליסוע לסבתא השניה שלי (אמא של אבא) , ברמת השרון (לא היינו אצלה הרבה זמן , המון זמן) . כנראה מסיבת יום הולדת לאבא שלי אם יבוא וירגיש טוב . (יש לי אבא צעיר , ואני גם יחסית צעיר בפורום הזה) .

איזה כייף זה להיפגש עם אחות

מקווה שנהנת במפגש עם אחותך, וואוו יש לך 3 ימים איתה בלי שהבעל יציק ח ח ח מקווה שיסיימו לצבוע אצליך באמת קשה לסבול כזה בלגן שיהיה לכולנו שבוע קסום

IAM20072007

New member
../images/Emo10.gifעוד לא פגשתי את אחותי

היא מסדרת את הבית, כל הציוד והרהיטים שלה. אני מאמינה שבמהלך השבוע ניפגש. לא כתבת מה שלום הבונבון ? מרגיש יותר טוב?? שבוע טוב ומועדים לשמחה.

IAM20072007

New member
לא עוד לא פגשתי אותה ../images/Emo88.gif

היא עסוקה מאוד
, הם צריכים להרכיב את כל הריהוט שהגיע במכולה, היום הם קונים מקרר , בקיצור בלאגן ואצלי צובעים ואני לבד , בעלי בעקבה עם חברים עד יום רביעי, הוא בספארי צלילה. מ ז ל שהילדים בצהרון עד 16:00, איזו בדידות

IAM20072007

New member
אני פוגשת אותה בשבת

במהלך כל השנים , אנחנו נפכשנו . היא היתה באה לביקורים.

למעלה