שבת שלום לכולם
O orianush New member 11/1/08 #4 עיר הולדתך? כן יש לו הופעה ב-20.1 במקום שנקרא "זניט" מול משהו כמו 6,000 איש
K karoleking New member 11/1/08 #6 כן עיר הולדתי... הזניט הוא מקום די ענק... וכל הענקים מופיעים שם... הנה קישור לאתר שלהם...דווקא קרוב למקום שבו גרתי עד גיל 19...אולי אשלח לשם קצת משפחה!
כן עיר הולדתי... הזניט הוא מקום די ענק... וכל הענקים מופיעים שם... הנה קישור לאתר שלהם...דווקא קרוב למקום שבו גרתי עד גיל 19...אולי אשלח לשם קצת משפחה!
א איתן דואק New member 11/1/08 #7 שבת שלום ושלום לשבת שלומי והחברים היקרים סופ"ש נעים וחמים לכולם , אני צריך לצאת בקור המקפיא כדי לראות את פבליטו , איזה מסכן אני רחמנות אתם תעשו חיים שם בבית החם ...
שבת שלום ושלום לשבת שלומי והחברים היקרים סופ"ש נעים וחמים לכולם , אני צריך לצאת בקור המקפיא כדי לראות את פבליטו , איזה מסכן אני רחמנות אתם תעשו חיים שם בבית החם ...
K karoleking New member 12/1/08 #9 רחמנות באמת...../images/Emo186.gif כל אחד והמזל שלו...ערב נעים שיהיה לך...
א איתן דואק New member 12/1/08 #11 תודה רבה לאוריאן ולקרול על הברכות החמות ,ובכן הערב היה נעים במיוחד , הגיעו חברים רבים והאולם היה מלא עד אפס מקום , בערב מקפיא כמו שהיה ההופעה היתה חיונית לחימום הנשמה !!! טוב למה לדבר יותר מידי הנה תראו .
תודה רבה לאוריאן ולקרול על הברכות החמות ,ובכן הערב היה נעים במיוחד , הגיעו חברים רבים והאולם היה מלא עד אפס מקום , בערב מקפיא כמו שהיה ההופעה היתה חיונית לחימום הנשמה !!! טוב למה לדבר יותר מידי הנה תראו .
K karoleking New member 12/1/08 #12 עושה רושם שנהנתם.. אתה רואה? סתם התלוננת...היה שווה לסבול קצת..ונראה בסוך לכם היה יותר חם ממי שנשאר בבית.
עושה רושם שנהנתם.. אתה רואה? סתם התלוננת...היה שווה לסבול קצת..ונראה בסוך לכם היה יותר חם ממי שנשאר בבית.
א איתן דואק New member 12/1/08 #13 אין מה להגיד , אני התלוננתי למנוע מצב שאנשים ישתגעו מקינאה ...., האמת היה מעולה !!! פבליטו אומנם קצת הציק אבל לא נורא , זה הכל מאהבה .....
אין מה להגיד , אני התלוננתי למנוע מצב שאנשים ישתגעו מקינאה ...., האמת היה מעולה !!! פבליטו אומנם קצת הציק אבל לא נורא , זה הכל מאהבה .....