שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם ../images/Emo140.gif

בטוחה שכולם נושמים לרווחה לקראת השבת הבאה עלינו לטובה. אני מתכננת לנסוע מחר לשדרות, מקווה לתרום את חלקי, עוד לא ברור בדיוק איך, בכל מקרה, מי שמעוניין להתנדב בכל צורה אפשרית, מוזמן להתקשר למספר הבא: עמותת " לב אחד" 054-7587463 שתהיה לכולנו שבת שקטה ונפלאה !

שבת שלום וצאו להינות../images/Emo222.gif

כל כך כייף לקרא אתכם מדברים גיאוגרפיה גם אחרי הבגרות. אז זה נגמר. צאו ותטיילו (גם זה ג"ג). ומי שבא לו לשחק גיאוגרפיה מוזמן לכאן (כמובן גם קבצים יפהפיים. חופש נעים.

השבת בשדרות

שבת הייתי בשדרות מטעם ארגון המתנדבים " לב אחד" שלא הכרתי עד יום חמישי בערב ורק בעקבות שיחה מקרית ברשת נחשפתי לפעילותו. מה אומר לכם.... רק 65 ק"מ מפרידים בין שדרות לתל אביב אבל זה מרגיש כמו 65 מליון שנות אור. בכל פינה שעוברים בה רואים את סימני הקסאמים
, התושבים כלואים בבתיהם מחשש לצאת ולהסתובב ברחובות, מעדיפים להמעיט ביציאות ולהסתפק ביציאה מהבית רק כשחייבים או שכבר לא יכולים לשבת בין ארבעת הקירות. עשרות דירות מוצעות למכירה ואין מתעניין אחד, יש אי שביעות רצון מתפקוד הרשויות המקומיות וקצרה היריעה מלכתוב את כל מה שראיתי ושמעתי שם. רק רציתי לשתף.. אם יש מישהו שרוצה להקדיש מזמנו ומרצו לטובת אנשי שדרות, מוזמן לפנות לארגון לב אחד.

רק בימים אלו ממש

רק בימים אלו ממש רוקמת הטיוטה למייזם עור וגידים.
מקווה שיצא לפועל ויקבל את המימון הנדרש. לא רוצה להקדים את המאוחר
אי לכך אמתין.

בעניין מימון..

בימים האחרונים אני שומעת שוב ושוב על כספים שנאספו למטרות אלו ואין להם דורש.... כמה עצוב
אני מאמינה שעם הקשרים הנכונים ניתן להגיע למקורות הללו....

אני לו לבד.

יש לי שותף לחשיבה לעשייה ולביצוע. אנו פונים למימון מאוד מסוים. כבר שוחחנו איתם מספר פעמים.

למעלה