שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם../images/Emo140.gif

אני אוהבת כל כך את המקום הזה!! עכשיו אני בעיצומה של כתיבת הוראות לנעלי תינוקות במטרה לשים את זה פה. כל כך פשוט - כבר עשיתי 20 זוגות כאלו מכל מיני גדלים והכל נחטף לי. זה מעולה לשאריות צמר. בינתיים טיפ. אני מאבדת כל הזמן את המחט צמר.כשצריך ל"נקות" עבודה. חצי מהזמן אני בחיפושים איפה המחט. ו.......... אני שמה לי תפוחעץ על השולחן ותוקעת את המחט שמה. ניראה לי שפתרתי את הבעיה.

בוקר טוב לך

אני את המחטים והמסרגות הקטנות של הקרושה מניחה בכלי זכוכית. הכנתי במיוחד עבורם את הכלי וככה תמיד זה שם.

שבת שלום ../images/Emo140.gif

רעיון טוב תפוח העץ! אני קשרתי לה חוט צמר צהוב, ככה קל למצוא אותה (או לפחות, קל יותר?)

התכונתי בזמן עבודה!

נעלמת לי המחט הזו הפושטית. אחרי העבודה ברור שגם לי יש כלי.

רנרונה

New member
גם אני סרגתי

יותר מ- 20 זוגות נעליים לתינוקות. והכל נחטף..... אני מניחה את כל הכלים שלי בקלמר קטן של תלמידים. וכך שום דבר לא הולך לאיבוד.

הוראות לסריגת נעלים ( נוסחה)

על בסיס ההסבר הזה ניתן לעשות כל גודל. תמיד לשמור על חלוקה של: חצי כמות +3 עיניים+ חצי כמות כלומר כל מיספר שמתחלק ב2 +3 עיניים. זו הנוסחה. =========================== נעליים פיצפוניות לתינוק צמר עבה 2 מסרגות.לפחות מספר 5. 23 עיניים העלי על המסרגה. סירגי 6 שורות רק בימין. סירגי 10 עיניים בימיןושלוש עיניים הבאות לסרוג יחד- המשיכי עד סוף השורה רק ימין. שורה הבאה שמאל שורה הבאה סירגי בימיןו.. חיזרי על הפעולה של הורדת העיניים .בשלב הזה צריך להיות לך 21 עיניים. לכן עלייך לסרוג ביחד את העין ה-9 10 11 המשיכי עד סוף השורה בימין. שורה שמאל. שורה הבאה: סירגי בימיןסירגי ביחד את העיניים: 9 - 10 11-בימין עד סוף השורה שורה הבאה שמאל. מכאן ואילך- רק בימין סורגים.זהו גובה ה"גרב" על הרגל עצמה. כאן ניתן להחליף צבע לעשות דוגמא מה שמתחשק. לתינוק בדוגמא הזו אני סורגת כ-17 שורות. סיימי בהורדת כל העיניים בצורה רפויה. תפרי את הנעל עצמה-לאורך ה"גרב" ואל תוך כף הרגל. סירגי שרוך במסרגה אחת. השחילי מאחורי הנעל.(תודה למורי100) ===================================================================== החביאי את הנעלולים. יחטפו לך אותם. סרגתי על בסיס החישוב הזה כבר עד גודל 42.מבוגר. הסריגה מהירה מאוד והתוצאה נהדרת.

תיקון קל- וסליחה

בהורדה השניה לסרוג ביחד עיניים:10 11 12 לא כפי שכתבתי 9 10 11 צטערת...

למעלה