שבת שלום לכולם

שקט פה מדי ביומיים שלושה האחרונים

אני מקווה שזה בגלל שכולם בריאים ועסוקים כי לא נעים לראות פורום שקט כל כך. אצלנו הכול מצוין. הגבס כמעט מתפרק כבר ואני מתפללת שיחזיק מעמד עוד 9 ימים. כן, כן, שמעתם נכון, תשעה ימים יא מנא$%^!!! אתמול הייתה כאן חגיגת יומולדת נהדרת לטל, עם מופע של "סם הקוסם". כל ילדי הגן היו והבית עדיין מוצף במתנות ובבלונים. טל מאושר עד הגג, כמובן. עמית מחלימה אחרי שבוע בבית. מחר היא כבר תלך לבית הספר. היא עם שני משאפים שלוש פעמים ביום, אבל הפעם ניצלנו מהאנטיביוטיקה. אש"ת, מקווה שאת בסדר. גם גן-עדן, האם יש תוצאות מתשובות בלוטת התריס של תמיר? האם קיבלת כבר פיענוח של הבדיקות? המשך יום נעים לכולם, יעל

טוב לשמוע, אצלנו פחות טוב ../images/Emo10.gif

תותוש קם בבוקר עליז ופעיל ופתאום התחיל לבעור. 39.3. אח"צ נתנו לו אקמול ואחרי שעה-שעתיים ירד החום והוא חזר לעצמו. מאוד מקווה שלא אצטרך להשאיר מחר עם סבתא ילד חולה.

אוי, אש"ת ואיך הבוקר?

בטח לא תוכלי להיכנס עד הערב לדווח. מקווה שתותוש חזר לעצמו. ואיך את? האם נחת קצת בשבת לקראת השבוע החדש? לאט לאט תתרגלי לקצב החיים תוך כדי עבודה. זה קורה תוך שבועיים בערך ואז נכנסים לשגרה רגילה. יום נעים ומחכים לדיווח, יעל

אז ככה...

קודם כל מקווה שתותוש מרגיש יותר טוב, לא נעים להשאיר ילד חולה בבית עם סבתא, ובכלל לא נעים להשאיר ילד חולה בבית. אין לי עדיין תשובות מהבדיקות, אבל אני לא נלחצת, יש לי משפט שאימצתי במהלך שנותיי
:"מה שצריך להיות יהיה..." הרי לתל השומר, שיהיה בריא, כבר לא נחזיר אותו...
שיהיה יום נעים אורית

../images/Emo45.gif זו גישה בריאה לחיים. ואנחנו על

הפנים. תותוש עם חום גבוה ושני ההורים זומבים מחוסר שינה

למעלה