שבת שלום לכולם

glitter8

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif

"ולקרוע מסכות
מעל פנייך..." (ילדותך במנטון, המיטב לעכשיו) פורים בפתח, למה אתם מתחפשים?

handlessman

New member
ומבורך...

אין לי מושג למה אני מתחפש, אם בכלל... ואוו מהשיר הזה כבר שכחתי לגמרי.

לגבי פורים,

אני מתחפשת לאוסטרלית...ואם שאלתם את עצמכם איך מתחפשים לזה, אז אין לי כל כך תשובה, למעט שכנראה צריך לסע לשם. וזו הדרך שלי להגיד שאני נוסעת לטיול של אחרי צבא, אוסטרליה ל-3 חודשים, והודו לחודשיים....
(ואין בסימן הזה שום מסר סמוי...). ואגב, אם למישהו יש הצעות/טיפים, מאנשים שהיו, או שהייתם בעצמכם, אני מאוד אשמח לשמוע... אה, ותאריך הטיסה שלי, הוא 17.3, מה שמכסה גם את התשובה שלי לגבי ההופעה בזאפה.

handlessman

New member
וואלה תהני!!!

דווקא קראתי בשבוע האחרון איזו כתבה שעוסקת בזה להודים נמאס מישראלים... אבל שלא ידאיג אותך!! חחח

glitter8

New member
ואו...הודו ואוסטרליה..נהדר!

טוב, לגבי טיפים- במדינות הללו לא הייתי, אבל מנסיון של ביקור ב-16 מדינות אחרות אני יכולה להמליץ לך בעיקר כמה דברים: 1- לשים טוב טוב לב לאיזה אוכל
את מכניסה לפה, לא כיף לטייל עם שלשולים ועם פטריות הזיה שמישהו החדיר לך לאוכל, 2- לשמור טוב טוב על ארנק, מצלמה, דרכון,
כסף!!! בתוך חגורת בטן פנימית (טוב, חוץ מהמצלמה) 3-רצוי לא לטייל לבד במקומות שלא כדאי לטייל בהן לבד, בכל זאת, את בחורה צעירה ויפה,
4 -(עכשיו נעבור לחלקים הנעימים יותר) - ללמוד היטב על המקומות שאת הולכת לבקר בהם,
להכיר את המטבע המקומי, מקומות שחובה לבקר בהם, מקומות שחובה לא לבקר בהם, לתכנן את הטיול עם אופציה לשינויים, 5-לקחת ספר טוב או שניים, אם פי 3 לא יזיק, עוד המלצה שלי (וזה אפשר לקרוא בבלוג שלי) לקחת פנקס/מחברת לכתוב יומן מסע- מזכרת מדהימה לשנים שיבואו והכי הכי חשוב- להנות!!

glitter8

New member
מתי הספקתי??

ב33 שנותי מתחת לשמים... הדרכתי בטיול מאורגן שרק בו היינו ב-5 מדינות

למעלה