שבת שלום לכולם

• פותח הנושא wan
  • פורסם בתאריך

wan

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo24.gif

האם למישהו יש רעיון כיצד להעביר לפה את מה שפרסמתי אתמול בפורום מתכונים? מבלי שאצטרך להעלות שוב את הצילומים מחדש? רוצה לחלוק אתכם גם את סיפור הארוחה. אך לוקח לי המון זמן להעלות את הצילומים. למישהו יש רעיון? איך חוסכים בזמן? וגם משתפים אותכם? תודה רבה מראש לכל מי שיש לו רעיון . ושבת שלום

נופר א

New member
wan מגיע לך כמה ../images/Emo47.gif,את מוכשרת

בצורה לא רגילה!!!!!!! האוכל נראה כל כך יפה ,ממש אין מילים, התמונות גם כן משגעות, ואיזה כייף לאלו שזכו לאכול את האוכל המדהים והיפה שלך, כל הכבוד לך!!!!!!!!! ותודה שהראית לנו ושיתפת אותנו!!!!!

צוצונת

New member
WAN הנפלאה והמיוחדת../images/Emo41.gif

שתהיה לך שנה נפלאה ושתמשיכי להביא לנו ממנהגי סינגפור המיוחדים ומכשרונך המופלא והציורי.
נשמח אם תשתפי אותנו במתכונים בקובץ מארוחת החג שלך המשגעת שלך. ושוב תודה רבה לך על שאת משתפת אותנו באקזוטיות המקסימה הזו.

wan

New member
תודה ../images/Emo9.gif אוי גרמתם לי להסמיק

וברגע שהמתכונים יוקלדו אעלה אותם .

../images/Emo51.gifwan הארוחה הועלתה לקישורים

נמצאת בשני מקומות בקישורים: ארוחות גולשים, נושא סינגפור.

קישלורן

New member
כל הכבוד לך !

על הארוחה שאירגנת. הכל נעשה בטוב טעם ובכשרון נדיר. את ללא ספק מהווה השראה עבור כל מי שרואה את השרשור הזה. כל הכבוד על הפתיחות בשילוב התרבות הזרה בשולחנך ועל ההיכרות עם הסביבה התרבותית. כולי קינאה מהחוויות הנפלאות שעוברות עליך בארץ הניכר הרחוקה. וכייף שחזרת אלינו.

מוצרלה

New member
WAN ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חבל שאני לא גרה בסינגפור, הייתי באה "לעזור" לך להכין את כל הדברים המיוחדים האלה שאת מכינה, טוב נו,,,,,, ואולי גם הייתי "טועמת" כדי להגיד לך מה לשפר
ובטח הייתי צריכה "לטעום" כמה פעמים כדי להגיד לך אם בסדר. חחחחחחחחחחחח הכל נראה כל כך יפה, כל הכבוד לך.

wan

New member
מוצי שובבה

יופי שאת כאן. בואי לטעום. רק תצטרכי הרבה שנים לשבת פה להתרגל לטעמים..... אז עזבי בית שמש....ובואי.

effyba

New member
איזה יופי WAN, אין כמוך את ממש

"קוסמופוליטית"...אני ממש סקרנית לדעת איך את מעורה כ"כ במנהגים של החג בסינגפור.

wan

New member
מלגור פה מלאן שנים

ולטייל הרבה באזור ,וסקרנות.והרבה רצון ללמוד.

למעלה