שבת שלום לכולם

TAINTED SAINT

New member
שבת בדרכים אחי../images/Emo73.gif../images/Emo15.gif../images/Emo204.gif../images/Emo21.gif../images/Emo91.gif

שבת אני יוצא עם קבוצה לאזור שקרוב מאוד אליך,אבל לא נראה לי שזה רעיון טוב שנבקר אצלך על הדרך...ההלם עלול להרוס את השבת להורים,וגם נהיה קבוצה גדולה למדי.... בהזדמנות הזאת אאחל גם לכולם שבת שלום,אינני מאמין שאתפנה לכתוב כאן לפני מוצ"ש או יום א',הסנונית הראשונה בין יוצאי הטיול נחתה אצלי לפני חצי שעה,ויש לנו לטפל בחיות רוב הלילה. שאו ברכה TAINTED SAINT

מה קשור ביל גייעטס ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

ביל גייעטס לא קשור לשבת אחי - מאיפה הבאתה לי אותו עכשיו
שתהיה שבת סבבה לכולם,בבית ובדרכים תעשו חיים ותזהרו למה אצלנו בדרום הבדואים נוהגים כמו חיות חב"לז כמה הם מתחרעים על הכבישים
שבת שלום

סויה 1

New member
אלברט שבת שלום גם לך.

רסקול שאל אותך מה נשמע? ביידיש(שפה שאתה בוודאי מכיר). ווי גייטס=מה נשמע?(ביידיש).

TAINTED SAINT

New member
סויה,אורגאזמה מהלכת על שתיים שכמותך../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

איפה למדת יידיש
בקורס התכתבות באוניברסיטאת לאטביה
ווי גייטס ביידיש פרושו "לאן אתה הולך ?" [תרגום מלולי פשטני],כמובן שבסלאנג ניתן לפרש זאת ולתרגם כ"איך הולך לך ?",למרות שנראה לי שמה שרסקול רצה לשאול היה "ווזוי ייארשטייט ?" יידיש בכלל יכולה להיות שפה סקסית להחריד...אני זוכר פעם...בת הרב...סליחה,חייב לרוץ להחליף תחתונים
שאו ברכה
[עברנו למעלה מ13 שעות מיום שישי ה13
הידד
] TAINTED SAINT

TAINTED SAINT

New member
יקירתי....../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

אינני קדוש כלל ועיקר....נהפוך הוא....הקשר שלי לקדושה הוא נטייתי לקיים יחסים במקומות מקודשים על מנת להותיר בהם חלק מהווייתי... ותכלית קיומי בלתי מובנת ונתפשת עיי בני תמותה רגילים...אף אני לא מצליח למצא הצדקה הגיונית לכך שעדיין מהלך הנני בין אחי בני התמותה,אך התאבדות איננה אופציה ריאלית כרגע,אפילו המוות איננו באמת חפץ בי... לא אני החלטתי שקדוש הנני,נקלה אני ובזוי כאחת התולעים הנוברות בגופתו של כלב מצורע מת שריחו נודף למרחוק...אך כאותה תולעת חביבה,אף אני מתמיד עד כי לא נותר מאומה מהדבר שאני ניזון ממנו...רק עצמות מבריקות ומעט פרווה,אבל תמיד ישנה עוד גופה מרקיבה היכן שהוא,וצחנת מוות,וקינה קורעת לב,ואלמנה שצריך לנחם... ושם תמיד תמצאיני,בין הבשר המרקיב,ויללות השבר,זולל בכל פה,זקוף קומה ואבר... TAINTED SAINT

תיקון ווי גייט = איך הולך בידיש

מה נישמע אין . יש איך אתה מרגיש . איך הולך מה אתה עושה . כול זה שווה בעיברית מה נישמע

למעלה