שבת שלום לכולם

yaeli4

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif

רציתי לאחל לנו שבת שלום. נורא עצוב כאן בימים האחרונים. רציתי שנתעודד קצת ונשלח עידודים גם לרולן ולאוהי. רציתי שננסה קצת לרומם את מצב הרוח של כולנו, כי הוא ירוד נורא בעקבות הקשיים שלהם. אולי יש לכם עצה איך נעשה קצת שמח, ואולי כך גם נשמח אותם? רציתי גם לאחל ליונה ולפיצי המשך שבוע מוצלח בבית הספר החדש ועם החברים החדשים והמורים החדשים. לבלונדה, שיהיה קל יותר, אני יודעת שלא קל לך בימים האלה. לליזי, שתצליחו לראות את הבת מחר ושיהיו מה שפחות קשיים. לדפנה שלא כתבה מאז שהילדה נסעה לחו"ל, מקווה שהבעלול שלך חזר לעצמו ולמצב רוחו הרגיל ושהקטנצ'יק התרגל לעובדה שאחותו נסעה. אני בטוחה שהגעגועים גדולים אבל בטח אתם חורשים את האינטרנט במיילים ובתמונות. לעלמה ולמורכב, שיהיה שבוע נפלא. מקווה שהווירוס במחשב של הבית כבר מת. ליערית ולמעוף, שיהיה גם לכם שבוע נפלא. יערית, את עושה עבודת קודש עם הסייחה של רולן, מקווה שגם עם הבן הדברים הולכים ומסתדרים יותר טוב. כל מי שלא כתבתי את שמו, זה לא משכחה, בחיי, זה בגלל שאני מתקשה להתרכז. ואחרונה חביבה, לאור שלי, שתהייה יותר שמחה ופחות עצורה וכעוסה. ושיהיה לה קל יותר. שבת רגועה ושלווה לכולם. ושמתם לב שהסתיו הגיע? ל

סול11

New member
ועוד שבת שלום ומבורך../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifוגם|פרח

שבת שלום. שתהייה לכולכם חברות וחברים שבת שלום. ננסה להתגבר על כל הקשיים. נכניס מעט תקווה,מנה גדושה של אופטימיות,לחיינו. ויחד נעבור ימים קשים וסוערים. אז בואו נצרף גם
ומצב
מה דעתכם? מסכימים. שלכם

*יערית

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo141.gif

שישי ללא מנוחה.....גם לאחר שהילדים הלכו לאביהם,רגע לפני התארגנות לפיזוזים על רחבת הריקודים לחגוג יום הולדת לחברה יקרה לי..... רוצה לומר לכל המתענינים בשלומה של סייחה וגם לכם רולן ואוהי....היום שמעתי בקולה משהו שלא היה קודם... זה לא הפחד שדיבר......זה הערכה לחיים שמתחילה לחלחל לראשה הצעיר,פתאום הדברים מקבלים פרופורציות, אם הרצון העז...העז ביותרלשמור על המישקל יש התחלה של פיוס בין המוח לדרישות הגוף. תודה יעלי על הברכה לנסיך וליתר הדברים
כמוך ....לא רוצה להאחז בעצב,אני לא אדם שנכנס עמוק לתוך הפאסימיות{הספיק לי בחיי}מאמינה שהילדונת תצא מזה בזמן שלה....אבל תצא!זה רק ע"י הרצון שלה! שבת שלום לכולם
ומאוד מאוד חסרים לי עלמה ומורכבי כאן.....
שבת קסומה לכם .....השתחררתם

dafgol

New member
הי אני פה

לא יצא לי לכתוב פה ב
השבוע ןמתנצלת מראש. מעבר לבעיות הטכניות שהיו השבוע ב
והפריעו לי קשות ( אני גם מנהלת פורום פה ב
) , בעלולי התחיל עבודה חדשה השבוע ( התפטר מעבודה שהתחיל לא מזמן כי התקבל לעבודה פי אלף יותר טובה
) הברבור הקטן סובל מהחניכיים , ובכלל היה שבוע לא קל לכוחותינו... הבת של בעלולי נסעה , וחוץ ממייל עידכון שהם ב
שהכל בסדר ו
על הארוח....נהייתה דממת אלחוט...( לא מצידינו ) זה מאוד פוגע בבעלולי שלא מרבה לדבר על זה אבל אני מרגישה , ולי זה גם מאוד קשה , כי מאוד נקשרתי לילדה. דובר שהם נוסעים לשבוע נופש איפשהו , אבל מכיוון שהתחילה גם בארה"ב שנת הלימודים נראה לי קצת תמוהה... מקווה שיצרו קשר בהקדם....וכמובן שאעדכן. מתנצלת שלא יוצא לי לכתוב הרבה , אבל כל לילה עם נדנודי השינה אני קוראת ומתעדכנת כמה שאני יכולה. מאחלת לכולנו שבוע טוב קל קריר ורק בשורות טובות

למעלה